Üstteki Üyeyi Sevgilinle Yakaladın Naparsın :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

*-king-*

*-king-*

Üye
kafa rahat

Revengeful

Emekli Yönetici
Yok ederdim

*-king-*

*-king-*

Üye
eğer olsaydı zencılerın arasına atardım

qirL1903

qirL1903

Üye
2 erkek ne yapıyorsunuz derdim :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
beynini uçururdum xD

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
dalağını ciğerini iç organlarını sökerdim:bann::vur

.BlueTR

.BlueTR

Üye
eğer yakalasaydım onu bi tekmeyle istanbula yollar kızıda bir güzel sopalardım:ehe

zaza

zaza

Üye
önce mahsene götürür zincirle vurur azap çektirirdim yavaş ve acı çektire çektire, çabuk çabuk ölmemesi için enjeksiyon yapardım ve onu tuttuğum yere kızgın yağ getirir başından aşağı dökerdim, saçınına benzin döker yakardım muhtemelen bayılacaktır acıdan ama ölmeye bir adım kalmıştır son darbe vücudunda kesikler açar tuzlu suya batırıp ölmesini beklerdim...

emin olun yaparım ...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi Değilsin Dimiii ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuşsunlar abla kardes

zaza

zaza

Üye
o anki duyguları tam tahmin edemiyorum ama belli olmaz sinirlenince herşey olabilir

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hıııı ...

O Benım Askımm Lan Napıyosunuz Derdım :ehe

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3288077' Alıntı:
Hıııı ...

O Benım Askımm Lan Napıyosunuz Derdım :ehe
tabi tabi kesin öyle yapardın ben biliyorum tokadı basar kızın saçını yolar erkeğide terkeder giderdin:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:D:D:D:D:D Yokkk Kızdaa Hataa Bulmam Erkekde Bulurumm Gerzekalıı Madem Benlesınn Neden Baskası Derdımmm Erkeğee Soverrr Tokat Atar Yüzünee Tükürür Çeker Giderdimmmmmmm :angry:

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3288217' Alıntı:
:D:D:D:D:D Yokkk Kızdaa Hataa Bulmam Erkekde Bulurumm Gerzekalıı Madem Benlesınn Neden Baskası Derdımmm Erkeğee Soverrr Tokat Atar Yüzünee Tükürür Çeker Giderdimmmmmmm :angry:
yuhhh ya kız sataştıysa onu zorla elde etmeye çalıştıysa erkek karşı koyarken y eğer sen yanlış anladıysan sonuçta bazılar inatçı:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Olmazz Öölee şeyy Abii O Zamann Görüşmesinnn !

Valla Hiç Bahaneeee Dınlemem Bırakrıımmmm !

zaza

zaza

Üye
adam belki çalışıyor müşteri gibi girer:ehe olamazmı yani:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Olmazzz Lemmm Ölee Şeyy Benıı Bağlamaz !

.BlueTR

.BlueTR

Üye
isa abi maşallah senden çok feci bi seri katil olurmuş bence sen bu işe başla hapishaneye gidersen kızgın yağda pişmiş insan kolu getiririm:d::d::kop::kop::ehe:ehe

Üst Alt