üstteki arkadaş lütfen sınırı asmayalım filan derim :) taman abi
maxilop3632 Üye Konu Sahibi metin_kra' Alıntı: üstteki arkadaş lütfen sınırı asmayalım filan derim Genişletmek için tıkla ... taman abi
metin_kra' Alıntı: üstteki arkadaş lütfen sınırı asmayalım filan derim Genişletmek için tıkla ... taman abi
maxilop3632 Üye Konu Sahibi altidor136' Alıntı: bana biri yamuk yapsa onu bisikletle ezerdim Genişletmek için tıkla ... bisiklet birazdaha ağır kalmış. Sana hafifinden bi ara versem,?
altidor136' Alıntı: bana biri yamuk yapsa onu bisikletle ezerdim Genişletmek için tıkla ... bisiklet birazdaha ağır kalmış. Sana hafifinden bi ara versem,?
altidor136 Üye maxilop3632' Alıntı: bisiklet birazdaha ağır kalmış. Sana hafifinden bi ara versem,? Genişletmek için tıkla ... bedavaya mı vercen? Eğer bana yamuk yaparsan seni verdiğin arabayle ezerim.
maxilop3632' Alıntı: bisiklet birazdaha ağır kalmış. Sana hafifinden bi ara versem,? Genişletmek için tıkla ... bedavaya mı vercen? Eğer bana yamuk yaparsan seni verdiğin arabayle ezerim.
maxilop3632 Üye Konu Sahibi 'TUĞ'' Alıntı: yapmaz yav yapmazsın değilmi Genişletmek için tıkla ... yaparım ya
maxilop3632 Üye Konu Sahibi FlaxLy' Alıntı: Ağız burun bırakmam. Hele birde ankarada oturuyor ise iç şansı kalmaz Genişletmek için tıkla ... kardeş ben sana yamuk yaptım diyem meclisin önünde buluşalım mı? Ben muşta getircem ona göre gel
FlaxLy' Alıntı: Ağız burun bırakmam. Hele birde ankarada oturuyor ise iç şansı kalmaz Genişletmek için tıkla ... kardeş ben sana yamuk yaptım diyem meclisin önünde buluşalım mı? Ben muşta getircem ona göre gel
symbian.forever Üye FlaxLy' Alıntı: Ağız burun bırakmam. Hele birde ankarada oturuyor ise iç şansı kalmaz Genişletmek için tıkla ... Diyelim ki ben sana yamuk yaptım ve ankaradayım. Ne yaparsın. Bu arada ankaranın neresindensin : ----------Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:44:45 ---------- ankaralılar bi el kaldırın bakalım. Kimler var.
FlaxLy' Alıntı: Ağız burun bırakmam. Hele birde ankarada oturuyor ise iç şansı kalmaz Genişletmek için tıkla ... Diyelim ki ben sana yamuk yaptım ve ankaradayım. Ne yaparsın. Bu arada ankaranın neresindensin : ----------Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:44:45 ---------- ankaralılar bi el kaldırın bakalım. Kimler var.
maxilop3632 Üye Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: Diyelim ki ben sana yamuk yaptım ve ankaradayım. Ne yaparsın. Bu arada ankaranın neresindensin : ----------Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:44:45 ---------- ankaralılar bi el kaldırı6n bakalım. Kimler var. Genişletmek için tıkla ... ben ankaralıyımda kardeş .
symbian.forever' Alıntı: Diyelim ki ben sana yamuk yaptım ve ankaradayım. Ne yaparsın. Bu arada ankaranın neresindensin : ----------Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:44:45 ---------- ankaralılar bi el kaldırı6n bakalım. Kimler var. Genişletmek için tıkla ... ben ankaralıyımda kardeş .
symbian.forever Üye maxilop3632' Alıntı: ben ankaralıyımda kardeş . Genişletmek için tıkla ... Ben sivaslıyım. Fakat okul için ankaraya geldim
maxilop3632' Alıntı: ben ankaralıyımda kardeş . Genişletmek için tıkla ... Ben sivaslıyım. Fakat okul için ankaraya geldim