somurtukk gülsün bize yeter :)
sanal hacker Üye somurtukk' Alıntı: yeri geldıgınde güleriz tabi Genişletmek için tıkla ... hayat acı güldürmez pek ama ona inat gülçen
somurtukk' Alıntı: yeri geldıgınde güleriz tabi Genişletmek için tıkla ... hayat acı güldürmez pek ama ona inat gülçen
sanal hacker Üye somurtukk' Alıntı: orası dogru Genişletmek için tıkla ... bu dünyada çaresi olmayan tek şey ölüm ben babamı 6 yıl önce kaybettm yıkıldım kahroldum ama bktm hep bölemi olcak hayata sarıldım
somurtukk' Alıntı: orası dogru Genişletmek için tıkla ... bu dünyada çaresi olmayan tek şey ölüm ben babamı 6 yıl önce kaybettm yıkıldım kahroldum ama bktm hep bölemi olcak hayata sarıldım
somurtukk Üye Konu Sahibi basın sağolsun Allah mekanını cennet eylesın ınsallah. evet haklısın. insan nefes aldıgı surece herseye sabredıyor. zamanla alısmayı ögrenıyor.
basın sağolsun Allah mekanını cennet eylesın ınsallah. evet haklısın. insan nefes aldıgı surece herseye sabredıyor. zamanla alısmayı ögrenıyor.
sanal hacker Üye somurtukk' Alıntı: basın sağolsun Allah mekanını cennet eylesın ınsallah. evet haklısın. insan nefes aldıgı surece herseye sabredıyor. zamanla alısmayı ögrenıyor. Genişletmek için tıkla ... amin allah razı olsun demem oki insan oğlu ölùm acısına dayana bilyorsa diğer acılar vız geliq onun için üzme kendini yalan dùnya
somurtukk' Alıntı: basın sağolsun Allah mekanını cennet eylesın ınsallah. evet haklısın. insan nefes aldıgı surece herseye sabredıyor. zamanla alısmayı ögrenıyor. Genişletmek için tıkla ... amin allah razı olsun demem oki insan oğlu ölùm acısına dayana bilyorsa diğer acılar vız geliq onun için üzme kendini yalan dùnya
sanal hacker Üye somurtukk' Alıntı: haklısın cok haklııı Genişletmek için tıkla ... bu dünyaya sınanmak içn geldk şükretmlyz ne insanlar var kolu yok baca yok evi yok barkı yok ailesi yok of of
somurtukk' Alıntı: haklısın cok haklııı Genişletmek için tıkla ... bu dünyaya sınanmak içn geldk şükretmlyz ne insanlar var kolu yok baca yok evi yok barkı yok ailesi yok of of