Uygulama ustalar konuya buyurun

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
ustalar konuya buyurun
Arkadaslar ben s3 miniye cm 10.1 rom yukledim ama oyun oynarken mesela mesajmesaj geliyor o bildirim panelini asagi indiremiyorum ne yapmaliyim orijinal romda oluyordu

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
keske yuklemeseydın cm 10.1 cok cabuk şarj bıtırıyor bende yukleyecektım sonradan vazgectım sorununa gelınce tam olarak bılmıyorum ama baktın olmuyor tekrar eksı romu yuklersın...

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
keske yuklemeseydın cm 10.1 cok cabuk şarj bıtırıyor bende yukleyecektım sonradan vazgectım sorununa gelınce tam olarak bılmıyorum ama baktın olmuyor tekrar eksı romu yuklersın...
Onerdigin bi rom varmi ya 10 dk oldu sadece muzik dinleyerek %10 sarj yedi

-Emre

-Emre

Üye
Cm10.1 de olmuyor o kaldirmalari saçma olmuş ama olsun.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye

Arkadas bizden yardim istemis nutuk degil :) o cubugu indirebilmek icin ui yi degistirmen gerekli ki bunu yapmak icin ugrasacagina yeni rom yuklemeni tavsiye ederim.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi

Arkadas bizden yardim istemis nutuk degil :) o cubugu indirebilmek icin ui yi degistirmen gerekli ki bunu yapmak icin ugrasacagina yeni rom yuklemeni tavsiye ederim.
Tesekkur ederim ben dmodv6 yukledim suanlik bi sorun yok ama cm 10.1 arayuz falan cok hostu :) keske o ozelligi cikarmasalardi :)

-Emre

-Emre

Üye
Yaw bide insanin benimki gibi cok fazla konusan bi sevgilisi varsa lazm oluyor :)) dmodv6 yi indiriyorum suanda

Go sms pro kullan :) ama dmodv6 çok güzel bi ara uğraşıp kilit ekranını portlayacagim w için :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pie, halo iceren bi rom kur yada paranoid android rom. oyun oynarken bildirimlerini gorebilirsin hepsinde

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi

Olsun ya çok kullanışlı :D

Kullanisina bisey demiyorum.suana kdr kullandigim butun prolar arasinda ilk 5 te ama bazi oyunlar var o acilinca ve 10 saniye kalinca oyun kapanip bastan aciliyor cinayet nedeni :))

Üst Alt