Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamaustalar konuya buyurun
Sponsorlu Bağlantılar
lale63
Üye
Konu Sahibi
ustalar konuya buyurun
Arkadaslar ben s3 miniye cm 10.1 rom yukledim ama oyun oynarken mesela mesajmesaj geliyor o bildirim panelini asagi indiremiyorum ne yapmaliyim orijinal romda oluyordu
eşref gümüşsay
Üye
keske yuklemeseydın cm 10.1 cok cabuk şarj bıtırıyor bende yukleyecektım sonradan vazgectım sorununa gelınce tam olarak bılmıyorum ama baktın olmuyor tekrar eksı romu yuklersın...
keske yuklemeseydın cm 10.1 cok cabuk şarj bıtırıyor bende yukleyecektım sonradan vazgectım sorununa gelınce tam olarak bılmıyorum ama baktın olmuyor tekrar eksı romu yuklersın...
Arkadas bizden yardim istemis nutuk degil o cubugu indirebilmek icin ui yi degistirmen gerekli ki bunu yapmak icin ugrasacagina yeni rom yuklemeni tavsiye ederim.
Arkadas bizden yardim istemis nutuk degil o cubugu indirebilmek icin ui yi degistirmen gerekli ki bunu yapmak icin ugrasacagina yeni rom yuklemeni tavsiye ederim.
Kullanisina bisey demiyorum.suana kdr kullandigim butun prolar arasinda ilk 5 te ama bazi oyunlar var o acilinca ve 10 saniye kalinca oyun kapanip bastan aciliyor cinayet nedeni )