Εthnic
Üye
Üst konu kavramı kategori ve bölümlere göre kendi içerisinde değerlendirilmesi gereken bir kavramdır. Yani teknolojı içerikli bölüm veya kategorilerde üst konu niteliği ve niceliği farklı özellikler sergilerken,yine aynı şekilde diğer bilgi içerikli sözel bölümler nitelik ve nicelik bakımından farklı özellikler sergiler.
Moderatör arkadaşımın dediği gibi bu, o bölümün yöneticisinin inisiyatifine bağlıdır. Ha olur olmadık konuları da üst konu yapacak zekaya sahip bir yönetici arkadaşımın olduğunu da düşünmüyorum.
Tespitlerinizin haklılığı var evet, birçok konu şu anda üst konu olarak sergilenen konulardan daha çok üst konu olmayı hakediyordur.
Üyelerin bir konunun üst konu olmasını kendi oy birlikleriyel sağlaması gayet demokratik bir öneri ;fakat bu durumun birçok üye tarafından birçok kere suistimal edilebilirliğini de bildirmek isterim.
Yazmış olduğunuz son yorumun son cümlesinde bir sakatlık var.
Siteyle ilgilenenler sadece adminler değildir. 20 moderatör 3 admine nazaran daha fazla haberdardır siteden
O yüzden : '' bunu adminler disinda hic kimseyle tartismak istemiyorum..''
Tartışılacak
Bende bu sitenin üyesiyim. Ben senin görüşünü adminlere aktarmanımı engelledim? sana sert mi çıktım ? Konuda hem şikayet hemde öneride bulunmuşsun. Üst konularda gereksizliklerden bahsediyorsan, moderatörleri şikayet etmiş olursun. Çünkü üst konulara boş konuları moderatörler alıyor. Sen söz temsil beni şikayet ediyorsan, bende kendimi savunurum. Moderatörlerden mesaj almak istemiyorsan bu şikayetini pmyle atacaksın. Üst konularda çok boş konu var diyeceksin adminine.
Beni şikayet ettin demiyorum söz temsil diyorum tekrardan
Fikirlerinizi , şikayetlerinizi bu bölümde özgürce paylaşabilirsiniz. Kimse sizi engelleyemez. Tepki görmeyi göze alman lazım tabi
Dediklerinizin bır kısmına katılıyorum. Fakat buton konusuna gelirsek suistimal edilebilir gibime geliyor.
Belki şöyle olabilir belli bir rütbeden mesela binbaşından sonra o buton üyelere görünebilirse daha uygun olabilir..
benden bir öneri tabi olabilrse konunun üst konu olmasına uyler karar versin nasıl konuyu derecelendirmek için puan veriyorsak buna benzer bir yöntem ile (üyenin sadece bir oy kullanma hakkı) ust konu olmasını uyeler sağlayabilir bu durumda kimsenin aklında ??? kalmaz
üstte seçeneklerin yanında ufak bir not konu üst konu olsunmu ewet yada hayır belli bir oy oranı olsun bu oyu alan konu otomatik üst konu olabilir
bu konu daha öncede yönetim arasında konuşuldu mutlaka çözulecektir 2. önerinin aynısını bende sundum
işte burda
Oylamayada belli bir teşekkür alma sayısına ulaşmış olanlar katılsa belki daha bilinçli olmuş olur.buda benim önerim.bakın benim teşekkür sayım az,bu tamamen tarafsız bir görüştür yani
Albayda Seçilirse iyi olur aslında.Belki şöyle olabilir belli bir rütbeden mesela binbaşından sonra o buton üyelere görünebilirse daha uygun olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?