USB'den şarj olma özelliğini çok sevdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
USB'den şarj olma özelliğini çok sevdim
Eskiden Nokia 5230'u bilgisayara bağlar, telefonun internetini bilgisayardan kullanırdım. Ancak herzaman telefonu aynı anda şarja da verirdim ki pili hemen bitmesin. Bu benim için ta 1 hafta öncesine kadar büyük dertti. Kardeşimin AVEA hattı sınırsız internet içeren tarifeydi. Nokia 5230'umu kullanarak girmeye çalışıyorduk. Ancak hem çok yavaş gezinebiliyorduk hem de telefon devamlı şarjdaydı.

1 hafta önce kardeşime telefonları 1 günlüğüne değiştirelim dedim. Daha sonra Xperia Pro'yu kullanarak bilgisayardan internete girmeye çalıştık. İlk olarak PC Suite gerekmemesi mükemmel birşey. Ardından bağlantı çok hızlı oldu. Tüm bunlar yetmezmiş gibi telefonda USB'den şarj olduğu için herzaman şarjı f u l l. Yani diyelim ki telefonu alıp dışarıya çıkması gerekiyor, hali hazırda şarjlı telefonla dışarı çıkıyor.

İşte tüm bu nedenlerden dolayı kardeşim Xperia Pro'yu almak zorunda kaldı. Önce başka bir telefon aradı kendine ancak benim telefonun aynısını satın almak istemediğinden ve klavyeli telefonları da çok istediğinden yine benim telefona razı oldu.

Symbian Modder

Üye
sonuç olarak?

tempestshine

tempestshine

Üye
bizimkinlerde de var bu özellik.ben hiç sevmiyorum

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ben geçen Bursa'ya giderken koltuktaki usb çıkışından şarj etmiştim telefonu :ehe

Archonn

Archonn

Üye
Normal BB5 telefonların bağlantı kablosundan oluyor mu yoksa özel şarj kablosu mu lazım acaba?(Nokia için)

bountykiller

bountykiller

Üye
bendede e55 var. Usb şarj oluyor ve çoğu telefonun yanında verilmeyen 1200 ma lık batarya verdiler. Yani şarja takınca aynı zamanda kabloyla başka telfn bağlyabilyrum. 3g hızında mükemmel hızlı internete girebiliyorum. (telefonumun 20 mbps net hızı var) küçük bir pro kurarak (nete bağlıyan program) rahat rahat nete girebiliyorum. Yani bu özellikler sadece proda yok. Ayrıca q klavye ile gayet hızlı msj yazmayı sağlıyor. Ekranı dönebiliyor ve nette güzelce gezinmeyi sağlıyor.

Her neyse gelelim pc ye bağlamaya. Pc ye bağlayp pc den şarj etmek zararlı. Hem dengesiz akım gönderdiği için bataryaya zarar veriyor. Hemde m.a. düşük olduğu için batarya ömrünü azaltarak kısa sürede şarjın bitmesini sağlıyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bendede e55 var. Usb şarj oluyor ve çoğu telefonun yanında verilmeyen 1200 ma lık batarya verdiler. Yani şarja takınca aynı zamanda kabloyla başka telfn bağlyabilyrum. 3g hızında mükemmel hızlı internete girebiliyorum. (telefonumun 50 mbps net hızı var) küçük bir pro kurarak (nete bağlıyan program) rahat rahat nete girebiliyorum. Yani bu özellikler sadece proda yok. Ayrıca q klavye ile gayet hızlı msj yazmayı sağlıyor. Ekranı dönebiliyor ve nette güzelce gezinmeyi sağlıyor.

Her neyse gelelim pc ye bağlamaya. Pc ye bağlayp pc den şarş etmek zararlı. Hem dengesiz akım gönderdiği için bataryaya zarar veriyor. Hemde m.a. düşük olduğu için batarya ömrünü azaltarak kısa sürede şarjın bitmesini sağlıyor...

Benim gibi bir mahallede olsaydın böyle demezdin :d:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anlamadım. Biraz açar mısın?

Mahallede telefon şebekesi yok. Hiçkimse telefon kullanmıyor çünkü 5-6 yıl önce telefon kablosunu 3 kez çaldılar, Telekom hırsızlarla başa çıkamayınca şebekeyi iptal etmiş. İnternet çekilmesi için 3-4 ay uğraşmak gerekiyor. Bende 2 aylığına tatile gelmiştim internet çektiremedim. Bu yöntem benim internet ihtiyacımı gideriyor :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
bendede e55 var. Usb şarj oluyor ve çoğu telefonun yanında verilmeyen 1200 ma lık batarya verdiler. Yani şarja takınca aynı zamanda kabloyla başka telfn bağlyabilyrum. 3g hızında mükemmel hızlı internete girebiliyorum. (telefonumun 20 mbps net hızı var) küçük bir pro kurarak (nete bağlıyan program) rahat rahat nete girebiliyorum. Yani bu özellikler sadece proda yok. Ayrıca q klavye ile gayet hızlı msj yazmayı sağlıyor. Ekranı dönebiliyor ve nette güzelce gezinmeyi sağlıyor.

Her neyse gelelim pc ye bağlamaya. Pc ye bağlayp pc den şarj etmek zararlı. Hem dengesiz akım gönderdiği için bataryaya zarar veriyor. Hemde m.a. düşük olduğu için batarya ömrünü azaltarak kısa sürede şarjın bitmesini sağlıyor...

Alakası yok. Ben PC den şarj edince daha uzun gidiyor. USB şarj özelliği E7 de sevdiğim ayrı bir özellik.

bountykiller

bountykiller

Üye

Alakası yok. Ben PC den şarj edince daha uzun gidiyor. USB şarj özelliği E7 de sevdiğim ayrı bir özellik.

o zaman eğer varsa şuan kullandığın usb şarj aleti kalitesizdir...

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Eger internet yok ise bence super batarya da azcik dayansin canim :P:
Öyle bir yönden güzel ama acısıda zamanla çıkıyor:)
Mesela ben usbden şarja takmıyorum,şarj aletinden şarj'a takıp telefonda ki interneti dağıtıyorum:)

Joker.

Joker.

Üye
Sarj olma özelli yüzünden cfw atamıyorum :(:(:(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence şarj olma özelliği gayet işlevsel bir iş

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MrExpert

MrExpert

Üye
Cihazın usb den bağlayıp nete girmek ve aynı anda şarj etmek batarya ısındırır ve öldürür. Orjinal batarya kllanmassan daha iyi olur.. bendede n70 varken modem olarak kullanıyordum orjinal bataryası 1ayda olü hale geldi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt