Usb ve şarj çalışmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noname12

Üye
    Konu Sahibi
Usb ve şarj çalışmıyor acil yardım
Telefonu alalı 1 gün oldu daha dün kullanıyordum usb yi bugun çalışmıyor telefonu açıp kapatınca şarj oluyor ama usb hiç çalışmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim .

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefonun ne kardeş?

noname12

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Yerleri aynıdır heralde.. Ayarlara gir ordan kablosuz ve ağ>Usb ayarlarından yığın bellek i seç bakalım çalışacak mı

noname12

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bi ayar yok ama önceden usb ye baglayınca yığın bellek olarak kullan diye bişey geliyordu şimdi hiç bişey yok :S

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hmm öyle bir ayar yoksa ayarlar>uygulamalar>gelişim>usb hata ayıklama

bu varmı? burdan usb hata ayıklamayı aç bağla bildirim menüsüne gelecek mi bakalım bağlandı diye...

noname12

Üye
    Konu Sahibi
yaptim sabah geliyordu bildirim artk yok . Usbyi baglaynca sarj aletni de gormuyor telefonu kapatp acinca sarj oluyor acaba kablo bozuk olabilirmi ?

Necmati

Necmati

Üye
yaptim sabah geliyordu bildirim artk yok . Usbyi baglaynca sarj aletni de gormuyor telefonu kapatp acinca sarj oluyor acaba kablo bozuk olabilirmi ?
kablo bozuk olsa şarj'da olmazdı ama yinede bir başka kabla ile deneyin

mesutho

Üye
ya bende de gio var, telefonu güncelledim aynısı bende de oldu, çok güzel telefon da bi türlü stabil çalışmıyor, bi wireless gidiyor sürekli servis koduyla driver yüklüyorum, şimdi de usb gitti, şarş oluyor ama disk olarak görmüyor, güncelleme öncesi böyle bi problem yoktu. henüz çözüm bulamadım, bulursam yazarım.

mesutho

Üye
az önce telefonu bilgisayara bağladım bu sefer gördü ne ayak anlamadım bi ara service kodlarını kullnarak usb ile ilgili bi yerlere tıklamıştım ama ondan mı düzelti tam emin olamıyorum. (*#7284# bu kod ile giriş yaptım ordaki usb yazan yere tıklamıştım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt