kablo takmasa bile her 5 dk da bir usb hatası verir. Cihazın servise gitmesi gerek boşuna uğraşmusb kablonda sorun olabilir değiştir tekrar dene
yaa dostum aynı olay başıma geldi. servise gittim telefonu yaptık diye 2 kez verdiler düzelmedi. tekrar götürünce istanbula yolladılar. parça değişimi yapılmış yazılımla alakalı değil senin sorunun. eğer hala dinlememekte kararlıysan ben sana ve konuya cevap veren arkadaşlara daha hiçbirşey demiyorum. sen farklı yolları dene bakalım çözebilecek misin sorununu...yüklersem önceden cfw yüklü olduğunu anlamazlar demi
yaa dostum aynı olay başıma geldi. servise gittim telefonu yaptık diye 2 kez verdiler düzelmedi. tekrar götürünce istanbula yolladılar. parça değişimi yapılmış yazılımla alakalı değil senin sorunun. eğer hala dinlememekte kararlıysan ben sana ve konuya cevap veren arkadaşlara daha hiçbirşey demiyorum. sen farklı yolları dene bakalım çözebilecek misin sorununu...
eğer tekrar aynı sorun devam ederse Senin dediğin gibi ıstanbul kvk servise yollarım. Bize adana yakın adanada da yapılmaz miusb girişinin içini temizledim düzeldi arkadaşimeğer tekrar aynı sorun devam ederse Senin dediğin gibi ıstanbul kvk servise yollarım. Bize adana yakın adanada da yapılmaz mi
adanadaki servisi bilmiyorum bulunduğun ilden başka ile göndereceksen istanbul a gönder orada kesin yapıyolar. Adana da yapamazlarsa istanbula gönderirler bu da zaman kaybı olur senin için. temizleme ile nasıl geçirdin bilmiyorum biz ne yaptıysak düzelmemisti
aynı hata bende var servise gönderdim bakalım ne olacak
- - - Eklendi - - -
aynı hata bende var servise gönderdim bakalım ne olacak