usb takin uyarısi veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
usb takin uyarısi veriyor
tele flash attım yeni bi cfw yükledim ama tel DAKIKA da Bir usb kablosu takin diye uyarı veriyor. format attım düzelmedi nasıl düzeltebilirim

- - - Eklendi - - -

yardım edecek kimse yokmu

hakan_710

hakan_710

Üye
servise gideceksin başka yolu yok bunun aynısı arkadaşımın başına da geldi. Mobilden hangi ildesin göremiyorum ama eğer bulunduğun ilde servis yoksa istanbul a gönder çünkü tamirini oradaki servis yapıyo yani en azından antalya daki servis bizim cihazı oraya gönderdi.

tarxhn

tarxhn

Üye
usb kablonda sorun olabilir değiştir tekrar dene

hizan

hizan

Üye
prot girişlerinde sorun olabilir yada usb de.

farukbekl

farukbekl

Üye
onun ilacı bende flash ile bile atsan düzelmiyor.. denedim arkadaşım telinde vardı aynı sorun.. downgrade ettim. düzeldi.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar flash attım yine düzelmedi:( servise gitmek zorunda mi başka çare yokmu:( dowgrade nasıl yapılıyo:(

- - - Eklendi - - -

telde orjinal belle yok orjinal beLLEYE NASIL GEÇECEĞIM. Yollarsam anlamazlar mi cfw yüklü olduğunu:(

farukbekl

farukbekl

Üye
nokia suitten yükleyemiyormusun...?

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
yüklersem önceden cfw yüklü olduğunu anlamazlar demi

hakan_710

hakan_710

Üye
yüklersem önceden cfw yüklü olduğunu anlamazlar demi
yaa dostum aynı olay başıma geldi. servise gittim telefonu yaptık diye 2 kez verdiler düzelmedi. tekrar götürünce istanbula yolladılar. parça değişimi yapılmış yazılımla alakalı değil senin sorunun. eğer hala dinlememekte kararlıysan ben sana ve konuya cevap veren arkadaşlara daha hiçbirşey demiyorum. sen farklı yolları dene bakalım çözebilecek misin sorununu...

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
yaa dostum aynı olay başıma geldi. servise gittim telefonu yaptık diye 2 kez verdiler düzelmedi. tekrar götürünce istanbula yolladılar. parça değişimi yapılmış yazılımla alakalı değil senin sorunun. eğer hala dinlememekte kararlıysan ben sana ve konuya cevap veren arkadaşlara daha hiçbirşey demiyorum. sen farklı yolları dene bakalım çözebilecek misin sorununu...

usb girişinin içini temizledim düzeldi arkadaşim:) eğer tekrar aynı sorun devam ederse Senin dediğin gibi ıstanbul kvk servise yollarım. Bize adana yakın adanada da yapılmaz mi

hakan_710

hakan_710

Üye
usb girişinin içini temizledim düzeldi arkadaşim:) eğer tekrar aynı sorun devam ederse Senin dediğin gibi ıstanbul kvk servise yollarım. Bize adana yakın adanada da yapılmaz mi

adanadaki servisi bilmiyorum bulunduğun ilden başka ile göndereceksen istanbul a gönder orada kesin yapıyolar. Adana da yapamazlarsa istanbula gönderirler bu da zaman kaybı olur senin için. temizleme ile nasıl geçirdin bilmiyorum biz ne yaptıysak düzelmemisti

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
aynı hata bende var servise gönderdim bakalım ne olacak

- - - Eklendi - - -

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi

adanadaki servisi bilmiyorum bulunduğun ilden başka ile göndereceksen istanbul a gönder orada kesin yapıyolar. Adana da yapamazlarsa istanbula gönderirler bu da zaman kaybı olur senin için. temizleme ile nasıl geçirdin bilmiyorum biz ne yaptıysak düzelmemisti

içinde toz ve kir vardı conk ince bi iğne ile temizledim. TeMIzlediten sonra uyarı vermeyi bıraktı. Ama bi daha uyarı verirse ıstanbul servise yollarim artık.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hangi şehirde ki servise yolladin. Geldiğinde Sonucu bildirirmisiniZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt