Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usb takin uyarısi veriyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy
Üye
Konu Sahibi
usb takin uyarısi veriyor
tele flash attım yeni bi cfw yükledim ama tel DAKIKA da Bir usb kablosu takin diye uyarı veriyor. format attım düzelmedi nasıl düzeltebilirim
- - - Eklendi - - -
yardım edecek kimse yokmu
hakan_710
Üye
servise gideceksin başka yolu yok bunun aynısı arkadaşımın başına da geldi. Mobilden hangi ildesin göremiyorum ama eğer bulunduğun ilde servis yoksa istanbul a gönder çünkü tamirini oradaki servis yapıyo yani en azından antalya daki servis bizim cihazı oraya gönderdi.
yaa dostum aynı olay başıma geldi. servise gittim telefonu yaptık diye 2 kez verdiler düzelmedi. tekrar götürünce istanbula yolladılar. parça değişimi yapılmış yazılımla alakalı değil senin sorunun. eğer hala dinlememekte kararlıysan ben sana ve konuya cevap veren arkadaşlara daha hiçbirşey demiyorum. sen farklı yolları dene bakalım çözebilecek misin sorununu...
yaa dostum aynı olay başıma geldi. servise gittim telefonu yaptık diye 2 kez verdiler düzelmedi. tekrar götürünce istanbula yolladılar. parça değişimi yapılmış yazılımla alakalı değil senin sorunun. eğer hala dinlememekte kararlıysan ben sana ve konuya cevap veren arkadaşlara daha hiçbirşey demiyorum. sen farklı yolları dene bakalım çözebilecek misin sorununu...
usb girişinin içini temizledim düzeldi arkadaşim eğer tekrar aynı sorun devam ederse Senin dediğin gibi ıstanbul kvk servise yollarım. Bize adana yakın adanada da yapılmaz mi
usb girişinin içini temizledim düzeldi arkadaşim eğer tekrar aynı sorun devam ederse Senin dediğin gibi ıstanbul kvk servise yollarım. Bize adana yakın adanada da yapılmaz mi
adanadaki servisi bilmiyorum bulunduğun ilden başka ile göndereceksen istanbul a gönder orada kesin yapıyolar. Adana da yapamazlarsa istanbula gönderirler bu da zaman kaybı olur senin için. temizleme ile nasıl geçirdin bilmiyorum biz ne yaptıysak düzelmemisti
MaRJiNaL45
Üye
aynı hata bende var servise gönderdim bakalım ne olacak
- - - Eklendi - - -
aynı hata bende var servise gönderdim bakalım ne olacak
adanadaki servisi bilmiyorum bulunduğun ilden başka ile göndereceksen istanbul a gönder orada kesin yapıyolar. Adana da yapamazlarsa istanbula gönderirler bu da zaman kaybı olur senin için. temizleme ile nasıl geçirdin bilmiyorum biz ne yaptıysak düzelmemisti
içinde toz ve kir vardı conk ince bi iğne ile temizledim. TeMIzlediten sonra uyarı vermeyi bıraktı. Ama bi daha uyarı verirse ıstanbul servise yollarim artık.