usb şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
usb şarj
telefonumu usb ye taktıgımda bilgisayar telefonu görüyor ama aynı zamanda şarj olmayada başlıyor,bataryanın ömrünü uzatmak için usb den şarj olmasını kapatmanın bir yolu var mı??

kuralsiz9

Üye
henüz Yok diye biliyorum ama 5800 kablosu kullanınca şarj olmuyormuş

yaren_dede

yaren_dede

Üye
lion pillerde zararı yok diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum :hmmm

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
lion piller bildiğim kadarıyla batarya bitmeden de şarja takılıyor ama şarj dolmadan şarja tak çek tak çek bataryanın felegi şaşar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
aslında usb şarjı dert etmeye gerek yok bence, telefonu ayda kaç kere pc ye bağlıyoruz ki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben sürekli pc den şarj ediyorum valla makina sürekli açık olduğu için...şarj aletini eskitmeye gerek yok :)

ANIL

ANIL

Admin
bataryaya zararı olmaz ama ömrünü kısaltabilir. bende bazen şarj oluyor bazen olmuyor.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
bende ömrünü kısaltmasın diye kapatmak istiyordum :)

ANIL

ANIL

Admin
bildiğim bi çözüm yok. usbde ne kadar tutuyorsun ki? ayrıca lion piller şarj olmayı severler :)

okitox

okitox

Üye
Lityum iyon piller diğer kimyasallarla hazırlanan denklerine oranla sıklıkla çok daha hafiftirler. Bunun sebebi lityum iyon pillerin en üst seviyede doldurulabilme yoğunluklarıdır. Li ion piller küçük ve taşınabilirdir. Li iyon piller için sorunu yoktur, dolayısıyla bu pilleri şarj etmek için tam olarak boşalmalarını beklemek gerekmez. Ayrıca yine aynı nedenden dolayı şarjı yarıda kesmek pil için olumsuz bir etki yaratmaz.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
öyleyse sorun yok:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar şu bataryalar hakkında biraz bilgi edinin lütfen. Li-on bataryalara hiç birşey olmaz.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
eskiden çelik batarya modası vardı ,çelikmiydi değil miydi bizimi kandırıyorlardı bilemem ama bende telefon bataryasını bozup gider ondan alırdım, birden o geldi aklıma... :) :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eskiden çelik batarya modası vardı ,çelikmiydi değil miydi bizimi kandırıyorlardı bilemem ama bende telefon bataryasını bozup gider ondan alırdım, birden o geldi aklıma... :) :)
evet doğru ya, ben de öyle yapmıştım... Nerden nereye işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt