uribaju
Üye
bişey sorucam mouse bağlayınca baya bilgisayardaki gibi ok mu çıkıyor ekranda![]()
çıkmazmı

bişey sorucam mouse bağlayınca baya bilgisayardaki gibi ok mu çıkıyor ekranda![]()

çıkar çıkarçıkmazmı![]()

çokluyu desteklemedi benim kiplazmada internet keyfi muhteşem birde mouse yi bağlıyorum plazma pcye dönüyor resmen birtek klavye takamadım usb klavye alınca çoklu usb dağıtıcıdan halledicem onuda

çokluyu desteklemedi benim ki![]()
Lütfen öncelikle üst konulara bakınız buyrun Bu Üst Konu size yardımcı olacaktır.Ben denedim ntfs'i hala tanımıyor.
Evet NTFS yi desteklemiyor.Ama hala sözcüğünü neden kullandınız anlamadım 
Çin Malı olması Kalitesiz Olduğunu Göstermez.Çoğu Malzemelrn Orjinal olanların bile Çin de Üretilmesinin Bir Sebebi Var.
Çin de İnsanlar Maaş Almazlar Devlet Onlara Bir Ayda Tüketecekleri Yiyecek İçecek Ev Eşyaları vb. verir.Bu Durumda Her işçinin maliyeti az oluyor yiyecek ve içeceği yapanda halk ve bunları maaş yerine alanda halk yani orada işçilik çok ucuz.
Bu yüzden çoğu firma cihazları eşyaları vb. Çin de yaptırır ha birde Çinlilerde eline geçen bu cihaz şemaları modellerini kullnarak daha az maliyete ve dandik maddelerle bunları yeniden üretiyorve bu yüzden çin malı ile orjinallerin arasında kalite ve madde dışında bir fark bulamazsınız adamlar aynısını yapmış fakat daha dandik maddeler işletim sistemleri kullanarak yani görünüşte ap aynısı olur
Yani Ver Çinliye Malzemeyi Parayı Orjinal
Ver Dandik Malzemeyi Az parayı Olsun sana çakma![]()
anlıyorum seni hocam ama uzun süreli kullanım için almıyorum zaten ayrıca çin malı kötü diye bir kanıya düşmeyin lütfen unutmayın telefondan tutun her malzeme nerdeyse çin de üretiliyo artık. Kaliteli olduktan sonra çin malı olması önemli değil bana sorarsan ki arkadaş nereye sordu ve 30 tl dediler bilmiyorum ama turkcell bayisi bile ucuz çin malı usb kabloyu orjinal diye satmaya kalkışıyorsa yetkili satıcılar dışında bir yerden yedek parça alınmasını doğru bulmuyorum bu devirde
otg aldım hangi aletlere bağlayabiliyoruz bi konu vardı evvelden açılmıştı linkini bilen varmı mobildeyim

gerçi c7 den sonra otg dahil diğer aksesuarlarımda atıl kaldı. şimdi sahibindene ilan verdim bakalım alan olacak mı???Her zaman dediğim gibi öncelikle üst konuları okuyun buyur kardeşim http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.htmlBende de var otg. Lakin 500 gb hard diski bagladıgım zaman tanımıyor. Yardımcı olur musunuz kardeşlerim?
kırmızılı yazı anlatıyor herşeyi
çinde yaptıran adam danadik yaptırıyor çinlinin suçu ne?

Her zaman dediğim gibi öncelikle üst konuları okuyun buyur kardeşim http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.html
----------Eklendi @ 21:20:02 ---------- Yazıldı @ 21:17:51 ----------
Sen nerden buldun o yazıyı ben dün aradım Kopyala-yapıştır yapıp birine cevap yazıcaktım bulamadım valla helal olsun işime yaradı bu yazıyı bulman çok sağol![]()

androidmiş pehhh ios mu tırt win7 one be 
Lütfen öncelikle üst konulara bakınız buyrun Bu Üst Konu size yardımcı olacaktır.Evet NTFS yi desteklemiyor.Ama hala sözcüğünü neden kullandınız anlamadım
![]()
fat veya fat32 olması gerek nfts malesef desteklemiyor ben usb den kablosuz logitech mouse bağladım ve şarjıda taktım bide tv kablosuyla bağladım televizyon bilgisayara döndü nette sörf yapıyorum film seyrediyorum şarkı dinliyorum usb çoğaltıcı takarsan aynı anda klavye maouse tam bilgisayar olur sistemi symbian s^3androidmiş pehhh ios mu tırt win7 one be
![]()