usb otg

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
usb otg
otg aldım hangi aletlere bağlayabiliyoruz bi konu vardı evvelden açılmıştı linkini bilen varmı mobildeyim

qsaw

qsaw

Üye
Nekadara aldın ben sordum 30 dediler

spartuas

spartuas

Üye
Flash bellek + mause + klavye + usb çoğaltıcı yalnız usb çoğaltıcı adi marka olursa işlemez haberin olsun.

noar

noar

Üye
Ben sahsen denetiklerimi yazicam..
250 GB Hard disk bagladim,
wireless usb mause ve klavye,
ps2 to usb converter ile kablolu klavye ve mause bagladim
her turlu flash bellek kunlandim hepsini desteklerdi..

TheMadness

TheMadness

Üye
NTFS desteklemiyor. Haberin olsun.

noar

noar

Üye
aynen hard diski fat olarak bicimlernidrmek gerekiyor..

hakan_710

hakan_710

Üye
Arkadaslar ben bir çin sitesinde buldum 3 dolar civarı fiyatı vardı birkaç güne kadar deneme amaçlı sipariş vericem bakalım gelecek mi üstelik kargo ücreti de yok ama gelmesi 2-3 haftayı buluyormuş bilginize

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
çin mali alinmaz be bilader

hakan_710

hakan_710

Üye
anlıyorum seni hocam ama uzun süreli kullanım için almıyorum zaten ayrıca çin malı kötü diye bir kanıya düşmeyin lütfen unutmayın telefondan tutun her malzeme nerdeyse çin de üretiliyo artık. Kaliteli olduktan sonra çin malı olması önemli değil bana sorarsan ki arkadaş nereye sordu ve 30 tl dediler bilmiyorum ama turkcell bayisi bile ucuz çin malı usb kabloyu orjinal diye satmaya kalkışıyorsa yetkili satıcılar dışında bir yerden yedek parça alınmasını doğru bulmuyorum bu devirde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
devir kötu belki çin mali kulaklik bile çikarz

hakan_710

hakan_710

Üye
+1 :D kabloyu düzgün yapıyolar ya kablonunda çin malını üretmezler heralde :D :D :D :D

hangi marka telefon ya da herhangi bir elektronik malzeme kullanıyosun bir fikrim yok ama eğer nokia kullanıyosan ve orjinal dediğin batarya kulaklık ve şarj aletini kontrol eder misin nerede üretilmiş

spartuas

spartuas

Üye
Çin malı kulaklık mı ?? Sesi kötü veriyor :P

----------Eklendi @ 22:38:51 ---------- Yazıldı @ 22:37:31 ----------

hangi marka telefon ya da herhangi bir elektronik malzeme kullanıyosun bir fikrim yok ama eğer nokia kullanıyosan ve orjinal dediğin batarya kulaklık ve şarj aletini kontrol eder misin nerede üretilmiş

Hop birader. Şuana kadar senden fazla elektronik eşya ve telefon kullanmışlığım vardır. Tabiki çinde üretildi. Espri anlayışın olsun az.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aynen öyle :zuhaha:

----------Eklendi @ 22:40:29 ---------- Yazıldı @ 22:39:01 ----------

batarya falan romnya olmasi lazim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bakam bi

hakan_710

hakan_710

Üye
tamam bak bakalım. yanlış anlamadın beni umarım kimseyi kırmak gibi düşüncem yok sonuçta herkes ii vakit geçirmek için dolaşıyo forumda ;) bu arada telden giriyorum bayağı yavaş bu meret :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bnmki hizli wlan ama 3g de hizli ve batarya çinmiş harbi

Takipçi Satın Al

Üst Alt