usb otg

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
demek ki kaliteli çin malı da oluyomuş :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet

qsaw

qsaw

Üye
Çin Malı olması Kalitesiz Olduğunu Göstermez.Çoğu Malzemelrn Orjinal olanların bile Çin de Üretilmesinin Bir Sebebi Var.

Çin de İnsanlar Maaş Almazlar Devlet Onlara Bir Ayda Tüketecekleri Yiyecek İçecek Ev Eşyaları vb. verir.Bu Durumda Her işçinin maliyeti az oluyor yiyecek ve içeceği yapanda halk ve bunları maaş yerine alanda halk yani orada işçilik çok ucuz.:ehe

Bu yüzden çoğu firma cihazları eşyaları vb. Çin de yaptırır ha birde Çinlilerde eline geçen bu cihaz şemaları modellerini kullnarak daha az maliyete ve dandik maddelerle bunları yeniden üretiyor :nono: ve bu yüzden çin malı ile orjinallerin arasında kalite ve madde dışında bir fark bulamazsınız adamlar aynısını yapmış fakat daha dandik maddeler işletim sistemleri kullanarak yani görünüşte ap aynısı olur:oke:

Yani Ver Çinliye Malzemeyi Parayı Orjinal:naughty:

Ver Dandik Malzemeyi Az parayı Olsun sana çakma:off:

hakan_710

hakan_710

Üye
Çin Malı olması Kalitesiz Olduğunu Göstermez.Çoğu Malzemelrn Orjinal olanların bile Çin de Üretilmesinin Bir Sebebi Var.

Çin de İnsanlar Maaş Almazlar Devlet Onlara Bir Ayda Tüketecekleri Yiyecek İçecek Ev Eşyaları vb. verir.Bu Durumda Her işçinin maliyeti az oluyor yiyecek ve içeceği yapanda halk ve bunları maaş yerine alanda halk yani orada işçilik çok ucuz.:ehe

Bu yüzden çoğu firma cihazları eşyaları vb. Çin de yaptırır ha birde Çinlilerde eline geçen bu cihaz şemaları modellerini kullnarak daha az maliyete ve dandik maddelerle bunları yeniden üretiyor :nono: ve bu yüzden çin malı ile orjinallerin arasında kalite ve madde dışında bir fark bulamazsınız adamlar aynısını yapmış fakat daha dandik maddeler işletim sistemleri kullanarak yani görünüşte ap aynısı olur:oke:

Yani Ver Çinliye Malzemeyi Parayı Orjinal

Ver Dandik Malzemeyi Az parayı Olsun sana çakma

sana katılıyorum zaten ben de belirtmiştim umarım emre kardeşim anlamıştır ;)

qsaw

qsaw

Üye
Emre07 nerdesin anladın mı Birde Senin Bu 07 ne alaka :hmmm

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
daha önceden bulamamıştım internettekilerede hiç güvenemedim açıkçası 15e orjinalini aldım ve kullanıyorum büyük microsoft kulaklıkta mousede ve flash belleklerde denedim harika mouse ile angry bile oynadım

u_cosar

u_cosar

Üye
flash mouse klavye hatta a4tech kablosuz mouse bile kullandm bence süper bir kablo ama ne yazık ki ntfs desteklemyor

AKI1

Üye

arkadaşlar kendi ürünüm. Maxicep arfacılıgı ile gelirseniz indirim yaparım.
Boşuna kablolara para vermeyin.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
belle ile ona da destek gelir bence

aykutozkann

aykutozkann

Üye
arkadaşlar konu nereden nereye gitmiş :D bir çin malı tutmuş gidiyor :D

Deneyenler neleri desteklediğini yazarsa daha iyi olur. Bende almayı düşünüyorum. NTFS anna güncelmesi ile destek gelmedi mi acaba anna yükledikten sonra denediniz mi ?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bendeki de çin malı ama orjinal zaten nokianın çoğu malzemesi çinde üretiliyor

qsaw

qsaw

Üye
ya ben nokia club a gittim 30 tl dediler

gt22

gt22

Üye
BEN ALDIM 14.70 TL gayet de kaliteli birkaç link buyrun :

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
bişey sorucam mouse bağlayınca baya bilgisayardaki gibi ok mu çıkıyor ekranda :)

qsaw

qsaw

Üye
Evet Çıkıyor ve gayette güzel :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Vay be iyiymiş ben bitek bellek bağlanıyor diye biliyordum da maşallah herşey bağlanıyormuş 603 aldığımda denerim teşekkürler.

qsaw

qsaw

Üye
dene :kro2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt