[USB OTG] Xperia Neo V Flash Bellek Okumama Sorununa Çözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
[USB OTG] Xperia Neo V Flash Bellek Okumama Sorununa Çözüm.
Arkadaşlar bilindiği üzere xperia neo V`ye veya herhangi bir xperia telefona usb otg kablosunu taktığımızda flash belleklerimizi okumuyordu sadece mouse vb aygıtları taktığımızda çalışıyordu.Bu konu sayesinde bu dertten kurtulucaz.

Flash belleklerimizi çalıştırmak için yapmamız gerekenler:

1.Telefonumuzun root edilmiş olması [ROOT] Xperia 2011 ICS [SONY XPERİA İCS ROOT YAPMA] {KİLİTLİ & UNLOCKED bootloaders} bu konudan ics yüklü xperialarımızı root edebilirsiniz.

2.Telefonumuza USB Storage Manager adlı programı yüklüyoruz.

İNDİRMEK İÇİN:

USB Storage manageri yükledik ve son olarak otg kablomuza flash belleğimize takıp programdan usb storage mount seçeneğine basıyoruz artık flash belleklerlerimiz hazır dosya yöneticimize girip sd kartın içinde oluşan usbstorage adlı klasörde verilerimizi bulmuş oluyoruz.

Videolu anlatım için:[video=youtube;-uHOmtsHorM]http://www.youtube.com/watch?v=-uHOmtsHorM[/video]

Bir teşekkür yeter.

• Beğen
Tepkiler: turkfalcon33

Crixus07

Crixus07

Üye
tesekkur ederım ;)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
vay teşekkürler kardeş bunu arıyordtm

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil rica ederim.

---------- Eklendi @ 16:02:59 ---------- Yazıldı @ 16:01:23 ----------

İndiren arkadaşlar beğeni olursa süper olur emeğe saygı açısından boş geçmeyin.

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
çok sağol. gerçi benim işime yaramaz ama USB OTG çok iyi bir şey.

turkfalcon33

Üye
ya root yapmadan olmuyormu bu s2'de var direk calisiyor diye biliyorum .

Arc de bile root olmadan calismiyor sanirim

turkfalcon33

Üye
arkadaşlar bilindiği üzere xperia neo v`ye veya herhangi bir xperia telefona usb otg kablosunu taktığımızda flash belleklerimizi okumuyordu sadece mouse vb aygıtları taktığımızda çalışıyordu.bu konu sayesinde bu dertten kurtulucaz.

flash belleklerimizi çalıştırmak için yapmamız gerekenler:

1.telefonumuzun root edilmiş olması [root] xperia 2011 ics [sony xperia ics root yapma] {kilitli & unlocked bootloaders} bu konudan ics yüklü xperialarımızı root edebilirsiniz.

2.telefonumuza usb storage manager adlı programı yüklüyoruz.

indirmek için:

usb storage manageri yükledik ve son olarak otg kablomuza flash belleğimize takıp programdan usb storage mount seçeneğine basıyoruz artık flash belleklerlerimiz hazır dosya yöneticimize girip sd kartın içinde oluşan usbstorage adlı klasörde verilerimizi bulmuş oluyoruz.

videolu anlatım için:[video=youtube;-uhomtshorm]http://www.youtube.com/watch?v=-uhomtshorm[/video]

bir teşekkür yeter.

arc de bile root olmadan calismiyor sanirim

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bilindiği üzere xperia neo v`ye veya herhangi bir xperia telefona usb otg kablosunu taktığımızda flash belleklerimizi okumuyordu sadece mouse vb aygıtları taktığımızda çalışıyordu.bu konu sayesinde bu dertten kurtulucaz.

flash belleklerimizi çalıştırmak için yapmamız gerekenler:

1.telefonumuzun root edilmiş olması [root] xperia 2011 ics [sony xperia ics root yapma] {kilitli & unlocked bootloaders} bu konudan ics yüklü xperialarımızı root edebilirsiniz.

2.telefonumuza usb storage manager adlı programı yüklüyoruz.

indirmek için:

usb storage manageri yükledik ve son olarak otg kablomuza flash belleğimize takıp programdan usb storage mount seçeneğine basıyoruz artık flash belleklerlerimiz hazır dosya yöneticimize girip sd kartın içinde oluşan usbstorage adlı klasörde verilerimizi bulmuş oluyoruz.

videolu anlatım için:[video=youtube;-uhomtshorm]http://www.youtube.com/watch?v=-uhomtshorm[/video]

bir teşekkür yeter.

arc de bile root olmadan calismiyor sanirim

- - - Eklendi - - -

teşekkürler yinede emeğine sağlık

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Root yapmadan olmuyor telefonda otg driverları yüklü değil xperia arcla ilgili videolar var direk çalıştırıyor fakat direk çalıştırması için driver yüklüyorlardı biraz karışık bir durum.

navti

navti

Üye
Guzel konu...

panaromik

panaromik

Üye
Arc ve Arc s de de direk çalışmıyor birtakım yüklemeler yapılması gerekli

alical33

alical33

Üye
dediklerini yaptim fakat sd card usb storage ye girdigimde bos klasor diyor ama flash bos degil. tel xperia neo

dejavu1347

dejavu1347

Üye
Arc ve Arc s de de direk çalışmıyor birtakım yüklemeler yapılması gerekli

Arc S de ayrıca ne yapmamız gerekiyor? Telefonum Rootlu fakat bu tür programlarla da usb çalıştıramıyorum.

Üst Alt