Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usb kablosunu cihaza bağlayın Hatası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SalihByk
Üye
Konu Sahibi
usb kablosunu cihaza bağlayın Hatası
usb kablosunu cihaza bağlayın Hatası verıyor garantşye gondersem yaparlarmı ? kac gunde gelır ve yazılım orjınal degıl cfw sıkıntı olurmu ?
orijinal yazılımı dead flash ile at (düzgün yaparsan olması gerek). sonra telefonu açınca 5 dk da bir aynı hatayı verecek. servise yolla yada kendin götür tamir edip geri veriyorlar. aynısı bana da c6-01 de olmuştu.
Hatayı tam olarak nerede ve hangi durumda veriyor? Durup dururken mi, normal flash'ta mı yoksa dead de mi? Biraz daha açıklarsan daha net cevap verilebilir.
bayon
Üye
arkadaşlar aynı sorunu yaşadım bi kere flash atamıyo çünkü pc telefonu görmüyo tek çözüm garanti formatta atsan çözülmüyo çünkü
telefonu kapat usb ile pc ye bağla bekle depolama modunda bağlansın sonra çıkar usb telefonu aç
SalihByk
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar yardımlarınız ıcın cok saolun telı kapatıyorum pc ye baglıyorum (wındows 8 e ) tel acılıyo kendı sonra yıne aynı hatayı verıyo şarj flan da olmuyo phoenıx gormuyo telı ?
arkadaslar yardımlarınız ıcın cok saolun telı kapatıyorum pc ye baglıyorum (wındows 8 e ) tel acılıyo kendı sonra yıne aynı hatayı verıyo şarj flan da olmuyo phoenıx gormuyo telı ?
Adaptörden de şarj olmuyorsa o zaman yapacak bir şey yok; tam servislik iş. Sadece usb'den şarj olmuyorsa o zaman mesele değil. Dead flash atmayı denedin mi hiç?
SalihByk
Üye
Konu Sahibi
dendim olmuyo gormuyo hıc pc telı
- - - Eklendi - - -
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
Phoenix'le yapıyorsan "Refurbish" yerine "Update software" seçeneğini işaretleyerek flash'lamayı dene bir de. Daha da olmazsa ver servise gitsin...
SalihByk
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun kendılıgınden çözuldu telefonu kapalı tuttum 12 saat flan sonra konuya bı bakıyım dedım kcr arkadasımın dedıgı gıbı yapıyım dedım telı bı actım sorun morun yok pc gordu hemen flash attım yardımlarınız ıcın saolun
Arkadaşlar sorun kendılıgınden çözuldu telefonu kapalı tuttum 12 saat flan sonra konuya bı bakıyım dedım kcr arkadasımın dedıgı gıbı yapıyım dedım telı bı actım sorun morun yok pc gordu hemen flash attım yardımlarınız ıcın saolun
Hadi gözün aydın, geçmiş olsun. Telefonu bir kenara bırakıp kendine gelmesini bekleme önemsiz gibi görünebilir. Ancak böylesi durumlarda şans tanınması gereken bir seçenek. Halbuki kendim de flash atarken telefon kilitlenince bu yolu bulup denemiştim ama unutmuşum. Yalnız o kadar uzun bekletmeye gerek yok. Beş-on bilemedin en fazla yirmi dakikada kendine gelmesi lazım.