USB kablosu takılı ollmadıgı halde takılı gorunuo telefonda yardım :S

Sponsorlu Bağlantılar

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
USB kablosu takılı ollmadıgı halde takılı gorunuo telefonda yardım :S
Çok sinir bozucu bi durum. Sanki usb kablosunu veya şarjı takıp-çıkartıyorum gibi oluo.
Ve bu inanılmaz şarj harcı telefonu kasıo. Sürekl, kabloyu takıp çıkarır gibi oluo telefon. Ne yapmam gerek :S

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bendede oluyor, telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor..!

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Ben hard format ve yazılım attım düzelmedi:S
servise vermek istemiyorum ama vermek zorundayım. Başarı servis de berbat inanılmaz yavas. Genpa bakmaz mı :S
genpa gcende ıphone verdık 3. gün değişim oldu..

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Valla bendede oldu kürdanla şarj yuvasını kurcaladım geçti sandım 1 2 hafta sonra yine başladı. Bazen geçiyor bazen kalıyor lanet olsun sana Wave. Atsan atılmaz satsan satılmaz bir telefon elimde patladı yemin ederim.

anselmo

Üye
bende de olmuştu anakart değiştiler boşuna uğraşmayın dostlar verin servise başka çare yok

zmatyar

zmatyar

Üye
bendede olmuştu sebebi şarj kapağından su damlası girmiş dedi servis kuruttular şimde düzeldi şarj harici kapak kapalı kalacakmış.......

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
kapak o kadar kötü bi malzemeden yapılmıs ki. Telefonu aldıktan kısa süre sonra yalama oldu. Kapanmıodu kapak..
lanet ettim ya çıksın servisten ki allah bilir ne zmn çıkar. Direk satıcam. Koyucam yine sahibindene 500e. 10 kişi aradı gecen koydum satmadım :D

mevlutcan

Üye
şarj bölgesindeki iletkenlerin birbirine değmesi neticesinde oluyor. micro usb girişini iğneyle ya da kürdanla karıştırsan biraz servise vermene ve satmana gerek kalmayacak :)

Üst Alt