USB girişim bozuldu orjinal sürüm yüklemem lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
USB girişim bozuldu orjinal sürüm yüklemem lazım
10 saniyede bir usb kablosunu cihaza takın diyor ve yukarda usb işareti yanıp sönüyor pc görmüyor usbyi ve cfw yüklü benim orjinsal yazılımı atmam lazım ne yapabilirim yardım edin lütfen...

asigsasi

asigsasi

Üye
hard format attınmı diyecem

- - - Eklendi - - -

acaba telefon daki usb girişinin içinde metal parça felan kalmasın

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
hard atmadım cfw yüklü ya hard atsam sorun olur mu?

- - - Eklendi - - -

bak şu an sorun yok şu an hata vermiyor ama bir süre sonra hata veriyor pcye takınca hsta veriyor görmüyor giriş yerini diş fırçasına kolonya döjerek temizledim düzeldi sonra yine aynısı oldu

asigsasi

asigsasi

Üye
başka usb varsa onu dene

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
başka bi kabloyla dene olmazsa hard format at

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
3 değişik kabloyla denedim olmuyor hard attım yine olmadı nasıl ben bunu ofwye döndürcem ya :(

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
telefonun usb girişinde temasszlik olabilir

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
dead flash da atamıyorum ki bunun yüzünden

- - - Eklendi - - -

şimdi telefon nokia yazısında kalıyor ve açılmıyor usb ile pcye takınca açılıyor usbyi çekince kapanıyor usbyi algılamıyor flash atamıyorum :(

moonstar90

moonstar90

Üye
C601 ise aynı sorunu ben de yaşadım formatla felan düzelmez usb girişini güzelce temizle bir fırçayla bi arkadaş iğne değdirdm düzeldi demişti bir de onu dene ben çözümü garantiye göndermekte bulmuştum usb kısmı değişmişti

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
C601 ise aynı sorunu ben de yaşadım formatla felan düzelmez usb girişini güzelce temizle bir fırçayla bi arkadaş iğne değdirdm düzeldi demişti bir de onu dene ben çözümü garantiye göndermekte bulmuştum usb kısmı değişmişti

bugün kvkya verdim bekliyorum kardeşim allah razı olsun yine de cevabın için benimkisinde cfw yüklüydü ve telefonum da ne alakaysa dead oldu umarım sorun çıkarmazlar cfw olduğunu anlayınca

MaxipmaN

Üye
inşallah sorunsuz eline geçer

haqanguven

haqanguven

Üye
win8 li olan bir pc de at flaşı olacaktır

tukaka1923

Üye
bendede aynı sorun oldu.terden veya su temasından oluyor.tek yapman gereken servise ver.ben vermedim usb girişini diş fırçasına kolonya döktüp temizliyim dedim kolonya aktı ekrana şimdi ekranın yarısı morardı servise getirdim garanti dışı olmuş 150 tl verdim değiştirdim.yerinde olsam servise veririm. C6-01

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı sorun oldu.terden veya su temasından oluyor.tek yapman gereken servise ver.ben vermedim usb girişini diş fırçasına kolonya döktüp temizliyim dedim kolonya aktı ekrana şimdi ekranın yarısı morardı servise getirdim garanti dışı olmuş 150 tl verdim değiştirdim.yerinde olsam servise veririm. C6-01

verdim 50 tl istediler benden de

moonstar90

moonstar90

Üye
bu servisler tutarsız benim ki de bozulmuştu su felan değmedi (büyük ihtimal sizin kinde de sıvı teması yoktur) ücretsiz değişim yapıp gönderdiler trabzon kvkdan çoğu yerde sıvı teması denilmiş aynı olaya para istenmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt