Uploadic.Com Küçük Dosyalarla Yüksek Kazanç Download Başına Kazanç rank derdide YOK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kobra060606

Üye
    Konu Sahibi
Uploadic.Com Küçük Dosyalarla Yüksek Kazanç Download Başına Kazanç rank derdide YOK
Uploadic.com yeni bir site gibi gözüksede aslında köklü bir sitenin devam niteliğinde olduğunu ufak bir araştırmadan sonra anlayacaksınızdır.
Upload.tc bir çoğumuz bilir yıllarca para dağıttı fakat bazı lokasyon problemleri yüzünden uploadic.com ile hedefledikleri başarıya ulaşmak istiyorlar.Paranızı sıkıntı çekmeden gününde alıyorsunuz,hatta türkiye'de iseniz yakında direk hesaplara da yollayacaklarmış paraları yani bizim için sadece pp alternatif olmayacak.
Bazılarımız temaya bakıp aldanabilir uplaoded.to'dan daha iyi bir kontrol paneline sahipler.Paranızı alamamanız gibi bir durum yok çünkü adamlar para dağıtıyorlar.
Benim indirme sayısı elde ettiğim belirli bir ülke yok arkadaşlar.Ama tahminime göre hindistanlılar ağırlıklı.Bunun sebebi ise hindistanlıların marez platformlarda cirit atması.Bir çok upload hosting sitelerind 2mb'lık 1mb'lık dosyalara para kazanamazken uploadic.com da çatır çatır kazanabilirsiniz.Konumda özellikle bahsetmek istediğim şey ufak dosyalar ile büyük paralar kazanmak.Bir çok marez sitesinde ve download sitelerinde insanlar .rarlar içerisine gömülmüş spam dosyalardan bıkmış vaziyette.Ben sitelerde açtığım konularda upload ettiğim dosyanın içerisinde herhangi bir spam veya bonus dosya olmadığı belirtip paylaşımı mı orjinal boyutunda sunduğumu söyleyince resmen abanıyorlar.Bu çok önemli bir nokta paylaştığınız içeriklerin altındaki yorumlarda mirror verenlere bakın genelde bonus ve spam dosyaları içerisinden silip öyle mirror veriyorlar ve millet onlardan da patır patır indiriyor.
Daha fazla uzatmadan soru cevap şeklinde hemen anlatayım ve bir daha ki paylaşımlarım için keşiflere devam edeyim Ha unutmadan da şunu söyleyeyim Uploadic.Com Türkiye'ye kıyak geçiyor 1000 indirme sayısına 4$ veriyor. Bakın para kazanma tablosunda ki istatistiklerde ne kadar değerler veriyorlar göstereyim:



1.Grupdaki ülkelere 0-10mb için 1000 indirme sayısına 8$ veriyor eğer piyasası araştırırsanız en fazla ücreti uploadic.com un verdiğinide göreceksiniz.
Tabi rank derdi olmamasıda cabası buda ekmeğimize bal sürer.Hotfile platinium'da bile bu rakamı vermiyor ki sorunları biliyorsunuz hf'nin
fileserve max 3 dolar veriyor.
Desktop Uploader yöntemide bulunan Uploadic.Com bize sağladığı kolaylık sayesinde sürükle bırak yöntemiyle dosyamızı upload edebiliyoruz.
Türkiye vatandaşlarına geçtikleri kıyak sayesinde 0-10 mb 1000 indirme sayısına 4$ veriyor.

Ödemeleri Pazar günleri yapmaktalar ama benim gibi aciliyetinizi belirten bir mail yollarsanız kolaylık sağlayıp ödemenizi yolluyorlar.

Bir çok upload hosting sitesinden remote upload özelliğide mevcuttur.

Aynı zamanda internet download manager (idm) desteğide bulunmaktadır.

İlk Ödememi 24 Saat İçerisinde Yaptılar Arkadaşlar;



Extra kazanç nasıl sağlarız?

Sitenizden veya referans linklerinizle yaptığınız her premium account satışınızdan %30 komisyon alıyorsunuz.Uploadic.com da şuanda premium account pekde satacağınız zannetmiyorum ama ileriki dönemde buda kaçınılmaz.
Alt bağlantılarınız yani referallerinizden üye olanların kazandığı paradan %5 komisyon alıyorsunuz.Tabi bu kişilerede bağlı bir çok kişi olacağı için bundan da ufakda olsa extra kazanç sağlayabiliyorsunuz.
Hesabınızdaki para 10$ bakiye olduğunda ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz.
Neden uploadic.com
1.Küçük dosyarlarla yüksek kazanç sağlamak için harika bir seçim(müzik,tema,program,altyazı,torrent oyunvb)
2.1kb dosya ya bile indirme başına para veren tek site
3.sayımları gayet iyi (Bence hotfiledanda iyi)
4.birçok sitede türkiye D grubunda sürünürken uploadic.com da B GRUBUNDA
5.GAYET GÜVENİLİr ÖDEMELERİ ANINDA YAPIYORLAR.
6.ve RANK DERDİ YOK SINIRSIN SAYIDA UPLOAD YAPABİLİRSİNİZ
7.UZAKTAN URL YÜKLEME DESTEĞİ VAR.
ARTIK KOLAY PARA KAZANMA DEVRİ

Refimden Üye Olursanız sevinirim(HİÇ BİR ŞEY KAYBETMESSİNİZ)



Refsiz üye olmak için Aşağıdaki Linke Tıklayın;



Arkadaşlar sorularınız olursa yöneltebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım fakat kendinizde çözümler ve taktikler geliştirmelisiniz.Gün boyunca pm cevap veremem buna zamanım yok elimden geldiğince gelen soruların yoğunluğuna göre toplu cevaplandırma yapabilirim.
Hade kolay gelsin. Paylaş:
 

kobra060606

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt