Unlock ve Root

Sponsorlu Bağlantılar

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
Unlock ve Root
Uzun bir araştırma yaptım ve size danışmam şart oldu diye düşünüyorum. Dün bir android 4.1 jellybean Mali400 480x800 tablet PC aldım ama siteden veya başka bir yerden oyunları açamadım. Sd dosyalarını SD card içine atmak gerekiyor fakat benim tablet direk kendi hafızasına kuruyor. Bunun çözümü sanırım Root yapmakmış. Ama root yapabilmek için cihazı Unlock etmek gerekiyormuş garanti kapsamından çıkıyormuş. Root'u geri aldığımızda Garanti kapsamına girermi? Bu sorularımın yanıtlarını verirseniz teşekkür ederim.

Mümkünse Root ve unlock için düzgün programları verebilirmisiniz link olarak.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Root yapma cihazdan-cihaza değişir!
Kendi tabletine uygun root programı aramanız gerekiyor :)

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
Peki arama kriterini neye göre yapmam gerekiyor Cihazın hangi özelliklerine göre? Ve öenrirmisiniz yapmamı?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bence rootsuz android kanatsız uçak gibidir! :D
İnternette Tablet ismine gore arat root yapma işlemi mutlaka vardır

tapatalk

tapatalk

Üye
Tabletine uygun toolkit lazım unlock için

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
Umarım çünkü babamın doğum günümde paradan kısıp aldığı orta düzey bi tablet Queen Tab 100 diye bişi bakıcaz artık teşekkürler

- - - Eklendi - - -

emreli01

emreli01

Üye
Bence rootsuz android kanatsız uçak gibidir! :D
İnternette Tablet ismine gore arat root yapma işlemi mutlaka vardır

gerçekten rootlu cihaz fark ediyormu ben symbianda iken hertürlü modu uyguluyordum telefona fakat aman amn bi fark olmuyordu androidde böyle mi durum :)

tapatalk

tapatalk

Üye
gerçekten rootlu cihaz fark ediyormu ben symbianda iken hertürlü modu uyguluyordum telefona fakat aman amn bi fark olmuyordu androidde böyle mi durum :)

cihazin gelistirici destegi iyiyse cok fark eder. ama ben kendim icin konusuyum googlein nexuslara verdigi ozel driverlar var ve bunlsr tam olarak ozel yazilimlarda yok onunbicin kisisellestirme yapmiyosan yuklemeye gerek yok

3598fb1907

3598fb1907

Üye
    Konu Sahibi
Yani sadece tablet üzerinde oynama yapcaksak atılmalı root ben öyle birşey düşünmüyorum yani gerek yok. Ve varsayılan yükleme yerini SD card olarak ayarladım ama oyunlar yine açılmıyor " maalesef ... durdu " hatası alıyorum bu biraz konuyu saptırdı ama bunun yok mu bir çözümü?

Üst Alt