senin yaş 17 nasıl kazandın acaba bu yasta oraya ben daha bu sene girecem sınavapaü makin müh. kazandım bu sene. öneriler için teşekkürler.
bence biraz atıyorsunKonunun açılması çok iyi olmuş.
Üst konu olarak kalsın.
Üyelerimiz bu konudan olabildiğince faydalanmalı.
teşekkür ederim konuyu açarkende faydalı olacağına inanıyordum inşallah da olur...
Bu arada Açıköğretim Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat'ı Eskişehir'de okuyacağım (Şu anda da Eskişehir'deyim).
Bana Eskişehir'i ve bölümümü, hatta fakültemi birileri anlatabilir mi?

Bende burdan özellikle kızlara sesleniyorum.. Çok iyi tanıdığınızı düşünmediğiniz kimseyle eve çıkmayın lütfen..
Zaman zaman ailemizle bile tarşıyoruz.. Ama yabancı birisine tahammül etmek çok zor..
Tabi evde kalmak yemek yapma mantığınıda öğretiyor..

neyse fazla uzatmayalım..ilk sene hakkatende dediğim gibi oldu kafam sıkıldığında odama cekildim internetimde vardı ohh değmen keyfime 
hele de edirne gibi bi yerde okuyorsanız alkolik olmak kaçınılmaz evde bira şişelerinden şato kurmuştuk 
ikinci senede başka arkadaşlarla eve cıktım ama keşke cıkmaz olaydım ... adamlar tam bir beleşçiydi neyseki tedbirimi alıp odama minidolap aldım 
inanın uni hayatında o kadar beleş.i adam var ki ordayken can ciğer okul bitince aramazlar bile hep geçirmeye çalışan adamlar var arkadaşlar dikkat edin derim herkesle konusmayın okulda farkınız olsun zaten kızlar herkesle konusmayan tiplere ilgi duyarlar benden tavsiye ağır başlı olun saman altından götürün malı
fırlama olarak tanınmayın tarz olun iyi giyinin..daha cok şey var isterseniz anlatırım şimdilik bu kadar yeter