Tavsiye Üniversiteli Lumia sahipleri ünide internete girmek için...

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
N
Ahi elvan universıtesın demi okuyorsun
Hayır, Nevşehir'de Hacı Bektaş Veli üniversitesi var. Ben okumuyorum babam akademisyen. Bende onun yanına gidince sorunsuzca bağlanabiliyorum.

phasan

phasan

Üye
N
Hayır, Nevşehir'de Hacı Bektaş Veli üniversitesi var. Ben okumuyorum babam akademisyen. Bende onun yanına gidince sorunsuzca bağlanabiliyorum.
Evet oydu ismi pardon yanlış yazdım bende nevşehirliyim

phasan

phasan

Üye
Yok ankarada kalıyorum memleket nevşehir

phasan

phasan

Üye
Tamam bende nevşehirde gulşehır ilçesinin koyunde kalıyorum gittigimde havalımanı 20 dk

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Yüzüncü Yıl Üniversitesi sisteme kayıt yaptırdıktan sonra sıkıntısız giriyorum

Enes

Enes

Üye
Sakarya üniversitesinde de PAP kullanılıyor W.P kullanan arkadaşlara sormak gerek bakalım giremiyorlar mı

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Sakarya üniversitesinde de PAP kullanılıyor W.P kullanan arkadaşlara sormak gerek bakalım giremiyorlar mı
Yok giremiyorlar pap kullanıyorlarsa giremezler. Ben bizzat bilgi işleme gittim. denedik olmadı. pap ayarı yok wp de.

ustaca73

ustaca73

Üye
uludağ üniversitesinde de pap ayarı istiyor, ben de giremiyorum

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
BornToKill

BornToKill

Üye
Üniversitelerin kendi sitelerinde girmek için yapılması gereken ayarlar oluyor genelde yada bizde var onları yapınca rahatlıkla girebiliyoruz kimlikde üniversitenin size verdiği mail adresi oluyor.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Üniversitelerin kendi sitelerinde girmek için yapılması gereken ayarlar oluyor genelde yada bizde var onları yapınca rahatlıkla girebiliyoruz kimlikde üniversitenin size verdiği mail adresi oluyor.
Eğer üniversiteniz pap kullanmıyorsa o dediğiniz oluyor onu bende biliyorum fakat sizdekinde de herhangi hackerlığa meraklı adamlar üniversitedeki ağda dolaşanların bilgilerine erişebiliyorlar. Fakat pap kullanılırsa bu imkansızlaşıyor. PAP bir güvenlik koruması gibi düşünebilirsiniz. PAP isteniyorsa wp8.1 de giremiyorsunuz

meg1ddo

meg1ddo

Üye
eduroam altyapısı butun okullarda aynı olması gerek diye biliyorum burda da hangi okulun kullandığına bakabilirsiniz;

PAP altyapısı varmıydı bilmiyorum ama ben N9'la girdiğimi hatırlıyorum bizim okulda da PAP vardı biliyorum.wp nin biraz daha yol alması gerekecek.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
eduroam altyapısı butun okullarda aynı olması gerek diye biliyorum burda da hangi okulun kullandığına bakabilirsiniz;

PAP altyapısı varmıydı bilmiyorum ama ben N9'la girdiğimi hatırlıyorum bizim okulda da PAP vardı biliyorum.wp nin biraz daha yol alması gerekecek.
evet symbianda bile pap desteği var. isterse okulunuz pap ı kaldırır ama o zaman korumasız bir internet olur yada eduroamdan çıkıp kendi ağını kurmak zorunda kalabilir papsız kullanmak için

meg1ddo

meg1ddo

Üye
evet symbianda bile pap desteği var. isterse okulunuz pap ı kaldırır ama o zaman korumasız bir internet olur yada eduroamdan çıkıp kendi ağını kurmak zorunda kalabilir papsız kullanmak için
aynen, kaldırmasa da olur mezunum artık ama bazen arkadaş hesabından kaçak kullanıyorum :) arada kutuphaneye çalışmaya gidiyorum da :)

• Beğen
Tepkiler: dakamon