Üniversite sınavına hazırlık için konu paylaşımı (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
Üniversite sınavına hazırlık için konu paylaşımı (yardım)
Maxicep ailesine merhaba bu konuyu şahsıma yardımınız için açtım. Ama sadece bana deyil herkeze faydalı olucaktır. (lütfen yardımcı olucak olanlar msj yazsın). 2007 yılında lise 1 terk ettim. Hem maddi hemde daha çok manevi sorunlarım vardı. Aol kayıt yaptırdım 2009'da ama sınavlara giremedim işte çalışıyordum. Askerlik bitti 22 yaşındayım şuan. 1 defa sınava girdim aol okurken aynı zamanda üniverste sınavına girip üniverste okuyabilirmişim. Şimdi sizden istediğim yardım üniverste sınavı için her derse göre kendi içinde konu başlıkları sıralayıp paylaşmanız. Paylaşımlarınız temel seviyeden başlayıp devam ederse sevinirim. Kendime yoğun ders proğramı hazırlıycam. Sadece kendi bildiklerinizle sınırlamayın Tanıdığınız arkadaşlarınızdanda yardım alıp paylaşım yapın lütfen. (En azından beni işe yaramaz olarak görenler arkamdan konuşanlar var kendimi kanıtlamam lazım ve bu yüzden moralim bozuk kusura bakmayın. Lütfen konu başlıklarını paylaşırken temel seviyeden sıralamaya önem verirseniz memnun olurum.)woaaw 33 okuyan 0 yanıt. Yardımcı olaçak olan yokmu
 


hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ilk önce bu isteğinden ve nucadelenden dolayı Allah hep senin olsun inşallah bende seninle durumunda yim. On yılda AOL bitirdim tabi ara verdim . Bu sene ygs ye girdim iki puanla AÖF kazandım .
Yaş 29 . Güzel insan yaşın genç . Her türlü sınava gir . Inan artık diploma yoksa hep zor işler var. LYS ye de gir daha sağlam iş bulursun .
Birde aciklise/forum sitesine ara sıra uğra ve AÖF forumlarına da uğra
 
Son düzenleme:
fearles32

fearles32

Üye
    Konu Sahibi
hay ALLAH razı olsun senden darısı başıma inşallah. Ne olursa olsun liseyi bitirip sonrası üni olucak. İnşallah...
 

Benzer Konular

westmoreland
  • Kilitli
Cevap
7
Görüntüleme
3K
Bay H
Doğuş Pertez
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
487
Doğuş Pertez


Üst Alt