Üniversite Kazandım (anestezi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hayırlı olur inşallah.

saol inş
Hayırlı olsun, anestezi iyidir "Anestezici" unvanı ile tanınmak, insanlar yanından geçerken " Anestezici la bu bizi bayıltıp 38 parçaya böler dalaşmayah buna" demesi de işin cool tarafı

aynn

tşk ederim
Hayırlı olsun..
tşkler

Yakın doğu üniversitesi

Geçen bir spinal anestezi yedim bel altı uyuştu çavuş hissediyom varya çok kötü bişey misal bacaklarım sanki benim degil başkasınin gibi alt taraf 6 saat felan felç kaldı bide bu anestezide dikkatli olmak lazım iğneyi yanlış batırınca felç kalinabilio Allah kolaylik versin tüm sağlık çalışanlarimiza zor iş

Tepkiler: Tr_SERGEN ve SHS

SHS

Üye
Bende geçen sene ikinci tercihte sağlıkla ilgili bi bölüme girdim çok memnunum inşallah mezun olcam bu sene, çevremde anestezi yaz diyenler vardı güzel bölüm

Tepkiler: Tr_SERGEN

0MG90

Üye
Hayırlı olsun

Konu Sahibi

yok abi 3 kez adam öldürme hakkım var
Bende geçen sene ikinci tercihte sağlıkla ilgili bi bölüme girdim çok memnunum inşallah mezun olcam bu sene, çevremde anestezi yaz diyenler vardı güzel bölüm
saol
hayırlısı olur senin içinde inş

tşk ederim

Tepkiler: SHS

ErenMSC

Üye
Kıbrısta tanıdıkların varmı ?

Anaztezi en sevdiğim bölüm ... Kaçırıp üzerlerinde oynamak filmden çok enkilendiydim :-D

Tuna-TR

Üye
KYK'da kalma da nerede kalırsan kal.

Odaları çok dar ve bir odada 4-6-8 kişi yaşıyor
sanmam kardesim bende universiteden bu sene mzun oldum kyk da kaldim hep 5 yildizli otel gbiydi 3 kisi kaliyoduk bazalr mini buzdolabi bnyo tuvalet hepsi odamizda mevcuttu tabi yurdada bakmak lazim cok eski kyk ysa dedgin gbidir yeni nesil yurtlar 5 yildizli gbi yapiyolar valla

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
benim yurtta odamda benle beraber toplam 4 kişi kalacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...