Üniversite E-mail Adresinle Üye ol 10 Kontör Kazan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cool_eagle

Üye
Valla bana geldi. Nasıl bonus her hafta 100.000 kişiye kontor veriyorsa bunlarda veriyor. Demekki arkası sağlam :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bonus derken bir bankadan bahsediyoruz, yani işi gücü para olan bir şirketten, günlük kazancı ile 10 kontör veren bu forum sitesi gibi yüzlercesini acar.
Eğer yarın 10 kontör gelirse bakın siz o zaman vurguna. Her üyelik için 10 kontör 50 tane açsam 500 kontör, nasıl olsa istediğim hatta yüklüyor, asıl numarayı salla, yüklemek istediğin hattı hep kendi hattın olarak seç, zaten mail adresini de saklıyorsun. Geriye güvenlik namına hiçbirşey kalmıyor. Bu iş fazla sürmez benden demesi.

Doğan

Üye
ndn edu uzantılı =?

cool_eagle

Üye
Bonus derken bir bankadan bahsediyoruz, yani işi gücü para olan bir şirketten, günlük kazancı ile 10 kontör veren bu forum sitesi gibi yüzlercesini acar.
Eğer yarın 10 kontör gelirse bakın siz o zaman vurguna. Her üyelik için 10 kontör 50 tane açsam 500 kontör, nasıl olsa istediğim hatta yüklüyor, asıl numarayı salla, yüklemek istediğin hattı hep kendi hattın olarak seç, zaten mail adresini de saklıyorsun. Geriye güvenlik namına hiçbirşey kalmıyor. Bu iş fazla sürmez benden demesi.

mail adresini salladın diyelim. peki edu uzantılıyıda salladın diyelim. peki bunlara gelen aktivasyon linkini nasl tıklıcan. hem edu lu adrese hem normal adrese link geliyor...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca kontör bi numaradan gönderliyor. otomatik yükleme yok...

sweety_boy_43

Üye
tc kımlık no ıstıyorlar nıye ıstıyolar ben sanal da cok yere kaydım vadır ama hıc bızaman tc no ıstemedıler..

cool_eagle

Üye
tc kımlık no ıstıyorlar nıye ıstıyolar ben sanal da cok yere kaydım vadır ama hıc bızaman tc no ıstemedıler..

emin misin tc no istediklerine... çünkü benden istemediler :S ve şimdi baktım hala öle bi madde yok:S

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ne bu farklı farklı ip'lere göre mi üyelik maddesi geliştiriyor

sweety_boy_43

Üye

tıklayın uyelık sayfasını goreceksınız ...

cool_eagle

Üye

tıklayın uyelık sayfasını goreceksınız ...

eğer üniversite öğrencisi değilim dersen soruyor. zaten üniversite öğrencisi değilsen edu lu adresin yoktur... üniversiteli öğrencilere sormuyorlar tc...

sweety_boy_43

Üye
unıversıte ogrencısı degılım ozaman kayıt olamıycakmıyım

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Fakat arkadaşlar bu siteye güvenebilirsiniz.Niye diye sorarsanız, com.tr uzantısı almak için özel bir kuruluş olman lazım ve bu kuruluşun devlet tarafından onaylanması lazım..ve onaylanmış ki açılmış..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar. Şu an deneme yapılmakta ve en geç 48 saat içinde sonuçlanacak, sonuç belli olduktan sonra tarafımızdan gerekli açıklama yapılacaktır. Iyi forumlar

cool_eagle

Üye
Arkadaşlar. Şu an deneme yapılmakta ve en geç 48 saat içinde sonuçlanacak, sonuç belli olduktan sonra tarafımızdan gerekli açıklama yapılacaktır. Iyi forumlar

bana geldi kontör. bi numaradan transfer ediliyor kontör.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İlginç çok acemi bunlar..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ben üniversite öğrencisiyim ama .edu adresim yok açamazmıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt