Üniversite E-mail Adresinle Üye ol 10 Kontör Kazan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üniversite E-mail Adresinle Üye ol 10 Kontör Kazan
Edu uzantılı e-mail adresinizle üye olun 10 kontör kazanın.

Edu uzantılı e-posta adresinizden (üniversite e-postanız) de üyeliğinizi aktif ettiğinizde, 10 kontör hediyenin size gönderilebilmesi için üyelik formunda, "Hediye kazandığınız taktirde, kontör yüklenmesini istediğiniz cep numarası" hanesini mutlaka doldurunuz. 10 kontör hediye, 2 iş günü içerisinde gönderilmektedir.

• Beğen
Tepkiler: galata-05, Mr-Trojan, cool_eagle ve 1 kişi daha

cool_eagle

Üye
hediye kazandığınız takdirde diyor? çekilşle mi oluyor bu?

--------------- Ekleme ---------------

konuyu anladım. ÜYE OLAN HER ÜNİVERSİTELİYE VERİYORLAR...

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
hattı vodafone veya avea olup mail adresi uzantısı edu olan varsa bana pm den ulaşabilirlermi acaba:coold:

use2000

use2000

Üye
Bu konu bana bir yerden alıntı gibi geliyor :allalla:

ilo53

ilo53

Üye
ıyı kazanclar sıze

faruk66

Üye
Paylaşımın için teşekkürler, ama o 10 kontor icin uye olumam maxicep.com ordan kat kat hayırlıdır.

cool_eagle

Üye
Paylaşımın için teşekkürler, ama o 10 kontor icin uye olumam maxicep.com ordan kat kat hayırlıdır.

2 forum tamamen farklı şeyler üzerine kurulmuş. maxicep cep telefonu forumu orası ise bilimle daha ilgili;)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
edu uzantılıyı isteme amacı, öğrencilere reklam yollamak olmalı, maalesef adresimi veremeyeceğim ;)

admiral23

admiral23

Üye
hiç boşuna ugrasmayın arkadaslar cok karmasık bişey.
2 adet mail istiyor bi normal alternatif mailin bide edu uzantılı olan birine aktivasyon geliyor ama kontör gelmesi için gereken mail bi türlü gelmiyor:nono:

cool_eagle

Üye
hiç boşuna ugrasmayın arkadaslar cok karmasık bişey.
2 adet mail istiyor bi normal alternatif mailin bide edu uzantılı olan birine aktivasyon geliyor ama kontör gelmesi için gereken mail bi türlü gelmiyor:nono:

önce normal mailine gelio adres snra edu uzantılı mailine

admiral23

admiral23

Üye
2 aydan fazladır
tabi tabi gelir :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Edu uzantılı mail var ama 10 kontör için değmez derim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaslar bende edu uzantılı e posta yok ama su sıteye girin sayfa acıldıgında yeni e posta adresi alın orda kutucuk var ıkı secenek var ılkını ısaretleyin sayfa acıldıgında yeni e posta adresi belirleyin (örn:[email protected])ben aldım bu sekılde kayıt olurken yazdım aktıvasyon kodu gelecek dedı fakat orda secenklere en sıkı kullandıgınız mail adresıne ben kendı kullandıgım e mail adresını yazınca aktivasyon linki ona gldi.siz bu sekılde alın sık kullandıgınız e mail adresı kısmınada aldıgınız bu edu uzantılı adresı yazın belkı olur denemekte fayda var:oke:

cool_eagle

Üye
bu sabah geldi bana 10 kontör:D:D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ben sistemi denetlemek için üye oldum arkadaşlar. Kontör gelirse - geleceğini pek sanmıyorum da - sizlere haber veririm :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
arkadaslar bende edu uzantılı e posta yok ama su sıteye girin sayfa acıldıgında yeni e posta adresi alın orda kutucuk var ıkı secenek var ılkını ısaretleyin sayfa acıldıgında yeni e posta adresi belirleyin (örn:[email protected])ben aldım bu sekılde kayıt olurken yazdım aktıvasyon kodu gelecek dedı fakat orda secenklere en sıkı kullandıgınız mail adresıne ben kendı kullandıgım e mail adresını yazınca aktivasyon linki ona gldi.siz bu sekılde alın sık kullandıgınız e mail adresı kısmınada aldıgınız bu edu uzantılı adresı yazın belkı olur denemekte fayda var:oke:

Senin söylediğin şekilde bir mail adresi alamazsın, o şekilde açtığın adres ile sadece msnye girebilirsin. Mail kutusu yoktur. Sanal bir adrestir . Yani illa edu uzantılı mail adresi almak için söylediğin şekile kayıda gerek yoktur. Üye siteye üye olurken rast hele bir mail adresi yazsanız daha kabul ediliyor.

Iki şeye çok şaşırdım. Birincisi; nasıl oluyorda böyle güvenliksiz bir sistemleri var, hemde 10 kontör veriyorlar, 10 kontöru az görmeyin, 1 kişi için az görünebilir ama bu şekilde 10.000 kişi üye olduğunu düşünsek 100.000 kontör eder, maliyetini artık siz hesablayın.
Ikincisi
Verdiğiniz e-mail ve cep numarasından farklı numaralar ile işlem yapma hakkı veriyor, edu uzantılı e-maile yollanacak mesajı farklı bir maile yolluyor sonrada öğrenci kampanyası diyor, buna herkes katılır öyleyse. Cep numaranı veriyorsun kontoru başka numaraya yükleme hakkı veriyor, öyleyse bir kişi rast hele numara atarak defalarca üyelik yapabilir ve bunun altından nasıl kalkarlar bilemem. Merak ediyorum da bu üyelikleri onaylayan veya kontörü gönderin, bir sistem mi? Yoksa bir görevli mi? Eğerki görevli ise işimiz zor görünüyor, ama bir sistem ise onların vay haline, yapılacak sanal üyelikle günlük 500-600 kontör çekerim ben. Hele şu 10 kontör gelsin de sonra bakarız.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Senin söylediğin şekilde bir mail adresi alamazsın, o şekilde açtığın adres ile sadece msnye girebilirsin. Mail kutusu yoktur. Sanal bir adrestir . Yani illa edu uzantılı mail adresi almak için söylediğin şekile kayıda gerek yoktur. Üye siteye üye olurken rast hele bir mail adresi yazsanız daha kabul ediliyor.

Iki şeye çok şaşırdım. Birincisi; nasıl oluyorda böyle güvenliksiz bir sistemleri var, hemde 10 kontör veriyorlar, 10 kontöru az görmeyin, 1 kişi için az görünebilir ama bu şekilde 10.000 kişi üye olduğunu düşünsek 100.000 kontör eder, maliyetini artık siz hesablayın.
Ikincisi
Verdiğiniz e-mail ve cep numarasından farklı numaralar ile işlem yapma hakkı veriyor, edu uzantılı e-maile yollanacak mesajı farklı bir maile yolluyor sonrada öğrenci kampanyası diyor, buna herkes katılır öyleyse. Cep numaranı veriyorsun kontoru başka numaraya yükleme hakkı veriyor, öyleyse bir kişi rast hele numara atarak defalarca üyelik yapabilir ve bunun altından nasıl kalkarlar bilemem. Merak ediyorum da bu üyelikleri onaylayan veya kontörü gönderin, bir sistem mi? Yoksa bir görevli mi? Eğerki görevli ise işimiz zor görünüyor, ama bir sistem ise onların vay haline, yapılacak sanal üyelikle günlük 500-600 kontör çekerim ben. Hele şu 10 kontör gelsin de sonra bakarız.

gercekten oyleymıs sagol bılgı ıcın:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt