Umur dağlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
    Konu Sahibi
Umur dağlar..
16 Haziran 1993 doğumluyum tekirdağlıyım lise son sınıfım ve spor Akademisi kazanmak istiyorum facebook ve twitter fenomeniyim :D 3 haziranda üye oldum burası fena sardı ve artık adım aras abi sagolsun beğeni botu oldu beğenmeyi severim :D

Bu forumun en sevdiğim özelliği herkesin herkesin sıcakkanlı olması ve abi dediğimiz insanların gerçekten bizi sahiplenip bizle ilgilenip abilik yapması ve burdaki arkadaşlık hiçbir yerde bulunmaz kıymetini bilmek lazım :ehe :tebessüm:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: achambo, Dede, Nextman ve 2 diğerleri

-efşan

-efşan

Üye
Saygısı ile dikkatimi çeken ve hayli nezih bir kişiliği ile ortamımıza renk katan sevdiğim bir kardeşimsin.
Umarım daimi olursun.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
Kytos

Kytos

Üye
16 Haziran 1996 doğumluyum tekirdağlıyım lise son sınıfım ve spor Akademisi kazanmak istiyorum facebook ve twitter fenomeniyim :D 3 haziranda üye oldum burası fena sardı ve artık adım aras abi sagolsun beğeni botu oldu beğenmeyi severim :D

Bu forumun en sevdiğim özelliği herkesin herkesin sıcakkanlı olması ve abi dediğimiz insanların gerçekten bizi sahiplenip bizle ilgilenip abilik yapması ve burdaki arkadaşlık hiçbir yerde bulunmaz kıymetini bilmek lazım :ehe :tebessüm:

Lise sona yeni geçtin heralde. Ben 97 liyim 3 e yeni geçtim de :P

• Beğen
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: achambo ve x-scarface
hikmet366

hikmet366

Üye
iyi bir forum arkadaşım cana yakın muhabbeti bol ..

• Beğen
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim seviyorum seni

• Beğen
Kytos

Kytos

Üye
Herkes birbirini tanıyo çok mu soğuk kaldım ki foruma acaba :S

• Beğen
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
    Konu Sahibi
Gececilere gel kardeşim kaynaşırsın :)

• Beğen
Tepkiler: achambo, x-scarface ve Invoke
Kytos

Kytos

Üye
Konu linki verebilir misin acaba :)

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
ben bu kardeşi tanırım herharde beğeni botu olmak kolaydır ama abiler tarafından sevilmek zordur:)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Umur dağlar
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Kytos

Kytos

Üye
Su gececiler neymiş ya :D

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet umur daha tanışma fırsatımız olmadı ama takip ettiğim kadarıyla olgun ve saygıda kusur etmeyen bir kardeşimiz umarım forumumuzda kalıca olur ve uzun seneler birlikte oluruz

• Beğen
BYFECI

BYFECI

Üye
Yeni tanıyıpta güvenimi kazananlardansın. İyi birisin, olgun tavırlarında hoşuma gidiyor Umur kardeşim :oke:

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
:op: tapatalk ı biraz yavaş kullan:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve x-scarface
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
    Konu Sahibi
evet umur daha tanışma fırsatımız olmadı ama takip ettiğim kadarıyla olgun ve saygıda kusur etmeyen bir kardeşimiz umarım forumumuzda kalıca olur ve uzun seneler birlikte oluruz

Yeni tanıyıpta güvenimi kazananlardansın. İyi birisin, olgun tavırlarında hoşuma gidiyor Umur kardeşim :oke:

Sizin gibi birilerinden bunları duymak çok hoşuma gitti teşekkür ederim bende sizi seviyorum Allah izin verirse yavaş yavaş kaynaşıcaz

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Anlatılmaz yaşanır :D

Gayet sempatik oturaklı ve en önemlisi saygılı kardeşlerden birisin umarım aktifliğin daim olur. Benden yakışıklısın ve bu durum hiç hoşuma gitmedi :ehe

Faceden eklede konuşalım :yavrum:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Umur dağlar