Umrundaysam. umrumdasın!!! herkesi ilgilendiriyor ve yardım bolumune aykırı bır konu degıldır!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
Umrundaysam. umrumdasın!!! herkesi ilgilendiriyor ve yardım bolumune aykırı bır konu degıldır!!!!
ASLINDA DUN YASADIGIM SORUNLA BIRLIKTE ACTIGIM BU KONUNUN ADI:

"iphone ustalarına!!! iphone 3gs 16gb 3.1.2 (36.hafta) apple logo 10 sn kalıyor ve kapanıyor tel!!!!!"
İDİ AMA BEN HALLETTIM DUN BU İŞİ...

telefon gorusmesı yaptım ve gorusmeyı sonlandırdıktan 3 sn sonra telefonu power dugmesıyle kapattım.
Sorun şu: Apple işareti cıkıyor ve yaklasık 10 sn sonra telefon kapanıyor acılmıyor. resetleme işlemını yaptım (home+power basılı tutma işlemi) sonuç yok yıne açmak istediğimde kapatıyor kendını. telefonun şarjı yarıdan fazlaydı ama yınede taktım şarja logo gelıyor ve gıdıyor ekran!
Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar servis durumu yok ne yazıkkı gıdıpte telefoncuyada vermek ıstemıyorum telefonu o en son çare...

Unutmadan telefon yurtdışı jb+unlocklu kesınlıkle bır sorunum yoktu telefonumla ama bu durum oluştu.

home tuşu ile açma tuşunu birlikte 10 saniye basılı tuttum sonra home tuşunu basılı tutmaya devam edip açama tuşunu bıraktım. biraz daha bekledikten sonra ekrandan dfu moda geçtiğine dair uyarı geldi, bunları yaparken telefon bilgisayara bağlı halde tuttum. sonra itunesdan restore ettiğimde düzelecek amaaaaaa

ŞİMDİ BENIM VERSIYON 3.1.2 İDİ İTUNES BANA RESTORE AND UPDATE DİYOR SIMDI BEN BUNU YAPARSAM 3.1.3 MU OLACAK EGER OLE OLURSA BENIM TEL YURTDISI SAKATA GELIRIZ. 3.1.2 OLARAK MI RESTORE ETCEK YOKSA 3.1.3 MU? 3.1.3 olarak restore etcek sanırım bence, 3.1.2 versıyorunu nasıl yuklıcem ?

BEN YOL KAT ETTIM BIRAZ BU SORUNU YASAYAN ARKADASLARO LURSA BURDAN SORUNLARINI HALLEDEBILIRLER AMA SON ADIDMA SORDUGUM SORUYU CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM ISIN EHLI ARKADASLARA SESLENIYORUM...

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş telefonun yurt dışı değilse 3.1.3 e yükselt sonra jb yap..yurt dışı ise sakın 3.1.3 ü yükleme tekrar 3.1.2 yi yükle

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonun yurt dışı değilse 3.1.3 e yükselt sonra jb yap..yurt dışı ise sakın 3.1.3 ü yükleme tekrar 3.1.2 yi yükle

mesajın ıcın tesekkur ederım oncelıkle. telefonum yurtdısı arkadasım kesınlıkle yuklemıyorum :) jb mız daha yok. ben 3.1.2 yı nasıl yukleyıgımı merak edıyorum. versıyon 3.1.2 ıle jb mı yaparım unlockumuda yaparım olur bıter ama ıste nasıl 3.1.2 ıle yapcam... bılgısı olan arkadasların paylasımlarını beklıyorum saolunç

hakankurban

hakankurban

Üye
i tunes üzerinden shift+restore 3.1.2 yi göstereceksin sonra unlock-jb yapacaksın sorun çözülür

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
i tunes üzerinden shift+restore 3.1.2 yi göstereceksin sonra unlock-jb yapacaksın sorun çözülür

bak bak bak yenı bır hareket daha ogrenmıs olduk sayende harbıden tesekkur ederım. arsıvımde ıyıkı onceden 3.1.2 versıyonu download edıp saklamısım ısıme yaradı dedgın gıbı ıslemı baslattım arkadasım herseyı halledınce yazarım cok tesekkur ederım :):yuru

win7 kullanıyorum blackrain hata verıyor hemen xp moda gecıyorum ve halletmeye calısıyorum artı elımdekı 3.1.2 versıyon setup ı hata verdı itunuste baska nerden bulabılırım?

onuda buldum download edıyorum bıdeo nla denıcem sonra donucem konuya tekrar boyle uzatıyorsam konyuu bılınkı benım derdımın sıfasını hep beraberce bulabılmek ve dıger arkadaslarada daha sonra yardımcı olabılmeyı saglamak. oyuzden bu kadar cok gevezelık edıyorum sabrınıza tesekkurler...

ARKADASLAR BIR 3.1.2 SURUMUNE redsn0w-win_0.9.2 İLE YANI YENI VERSIYONU ILE YUKLEDIM VE BLACKEA1N İLE YUKLEME YAPARKEN REBOOT SIRASINDA YINE APPLE ISARETI GELIYOR VE KAPANIYOR TELEFPN SUREKLI AYNI HATAYI ALIYORUM NE YAPMALIYIM??????????????????

--------------- Ekleme ---------------

???????????????????

bak bak bak yenı bır hareket daha ogrenmıs olduk sayende harbıden tesekkur ederım. arsıvımde ıyıkı onceden 3.1.2 versıyonu download edıp saklamısım ısıme yaradı dedgın gıbı ıslemı baslattım arkadasım herseyı halledınce yazarım cok tesekkur ederım :):yuru

win7 kullanıyorum blackrain hata verıyor hemen xp moda gecıyorum ve halletmeye calısıyorum artı elımdekı 3.1.2 versıyon setup ı hata verdı itunuste baska nerden bulabılırım?

onuda buldum download edıyorum bıdeo nla denıcem sonra donucem konuya tekrar boyle uzatıyorsam konyuu bılınkı benım derdımın sıfasını hep beraberce bulabılmek ve dıger arkadaslarada daha sonra yardımcı olabılmeyı saglamak. oyuzden bu kadar cok gevezelık edıyorum sabrınıza tesekkurler...

ARKADASLAR BIR 3.1.2 SURUMUNE redsn0w-win_0.9.2 İLE YANI YENI VERSIYONU ILE YUKLEDIM VE BLACKEA1N İLE YUKLEME YAPARKEN REBOOT SIRASINDA YINE APPLE ISARETI GELIYOR VE KAPANIYOR TELEFPN SUREKLI AYNI HATAYI ALIYORUM NE YAPMALIYIM??????????????????

???????????????????

ben işimi hallettim zor bır durum ıcınde sadece Shit+restore ile itunesten nasıl ındırdıgım firemwareyi koycagımı bır arkadas yazdı. düger tum jb işlemlerini kendim bilmediğiöm halde risk alarak yaptım. Şuan telşefonum 3.1.3 versıyorunu 36. hafta surumu 3gs 26gb yurtdsısıdır ARTI UNLOCKTA YAPTIM.

YABANCI IPHONE 3GS 16GB 3.1.3 UNLOCK YAPTIM EVET. YAPAILMADIGINI SOYLUYOR TUM JB KONULARI ANMA BEN YAPTIM KI BEN JBYI BURDA PAYLAKIM YAPAN BIRINDENDE YAPMADIM. ( BENIM GIBI JB YAPABILMIS AMA PAYLASMAMIS ARKADASLAR VARSA BILEMEM AMA TUM KONULARDA YURTDISI IPHONE 3GS LER UNLOCK YOK DIYOR OKDUUGUM KADARIYLA)

YURTDISI 3GS UNLOCK VAR VE BEN YAPTIM....

BU KONU TEPEDEN ASAGI BU NOKTAYAKADAR YARDIMLARININI BEKLEMEKTEN IBARETTI SIMDI KONUDA YAZDIGIM GIBI IPHONE USTALARINA SESLENMIYORUM AKSINE ONLARA EL UZATIYORUM... GELIN SIZEDE OGRETEYIM... EGERKI TUM KONUYU OKUMUS VE BU NOKTAYA GELMISSENIZ IPHONE USTASI SANDIGIMIZ ARKADASLAR GELIR OGRETIRIM ONLARADA VE DIGER OGRNEMEK ISTEYEN ARKADASLARDA KONUYA YARDIM EDEBILME UMUDUYLA GIRIP KONUYU OKUMUS VE BU NOKTASINA GELMISSE UNLOCK YARDIMI ALACAKTIR BENDEN... HİLE YOK ARAMA YAPIP KELİMELERLE BU NOKTAYA GELENI KONU ILE ILGILI QUİZ YAPCAM :):):) NEYSE HAYIRLI GUNLER :):):)
KISACASI UMRUNDAYSAM, UMRUMDASIN!!!!

Not: Konuda geçen deneme yanılma yontemlerı ıle yaptıgım jb ıslemlerı ve dıger ıslemler olmadı. yukarda yardım beklerken burdan kımseden ses cıkmayınca kendım denemek ıstedıgım yukarda yazdıklarımı yaptım ama olmadı. daha sonra baska bır yontemle jb ve unlock YAPTIM! yukarda yaptıklarımı yapmanızı onermıyorum kesınlıkle denemeyın!!!! yardım ıstıyorsanız mesaj yazın yardım ısteyen 3gs yabancı 3.1.3 versıyon jb+unlock adına yardımlarımı esırgemıcem. konu acmadım cunku bu konu yardım ıstedıgım brı konuydu sallamadılar yıne bılen varsa kımseyı zan altında bırakmıyorum ama bır cok ınsan konunun ısmıne vbaktı ve es gectı.. kendım yaptım yarıdm ısteyende bu konuyu okumus ve yardım etmek hevesı yada ogrenme hevesı ıle sorunlarına şifa bulacaktır!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...