ultra mp3 versiyonlar arasındaki farklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dwade

dwade

Üye
    Konu Sahibi
ultra mp3 versiyonlar arasındaki farklar
arkadaşlar ultra mp3 te bi tane versiyon indirdim benden lisans kodu istedi girdim kabul etmedi . diger versiyonu indirdimonda hiç bişey istemedi demo haliydi ama tel.deki şarkıların hepsini çalmıyo formatı .mp3 olmasına rağmen bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

bozkurt10

Üye
power mp3 ü kullan galiba bütün mp3 leri çalıyor.bu sitede verilmişti.winamp die

dwade

dwade

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler saol da power mp3 de mesajlardaki mp3 leri görmüyo ara diyorum veri bulunamadı diyo çok cins bunlar ya:D

tantini

tantini

Üye
powermp3 mprogrami mp leri sadece "sounds" klasörünün icindeyse görüyo...

saygilar... yanlislarimizi düzeltelim..

dwade

dwade

Üye
    Konu Sahibi
kanka eyw. saol sorun çözüldü

mustafaetem

mustafaetem

Üye
arkadaşım ultra mp3 poramı lonelycatgames firması tarafından üretilmiş bu firma bi ingiliz firması ve program türkçeye çevrilmesine rağmen sadece ingilizce karakterler içeriyor şarkının isminde kullanılan harflerin ne buyuk nede küçük olarak çÇ İi Öö Üü Ğğ gibi karekterleri kullanmasan şarkı ismi olarak tüm mp3leri çalar kısacası şarkı ismi olarak türkçe karekterleri kullanma

yusuf0032

Üye
ultra mp3 lisans kodunu gönderirseniz memnun olurum. ımeı:353798005397619

ShMrQ İzMiRlİ

Üye
arkadaslar bna ultra mp3 lisans kodunu verebilirmisiniz _? ımeı numaram 356664005018505 yardımlarınızı bekliorum arkdslar smdiden tskler:vur

snatchy

Üye
arkadaslar bna ultra mp3 lısans kodunu gonderırmısınız ımeı numaram 358390006808409 tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt