belkisen Üye n95 de çalışırmı bu --------------- Ekleme --------------- nasıl sertifikalandıracaz bunu n95 de bi bilen varmı?
n95 de çalışırmı bu --------------- Ekleme --------------- nasıl sertifikalandıracaz bunu n95 de bi bilen varmı?
oksuz53 Üye n95-8gb kullanıyorum çok güzel çalışıyor ama bib sesi var.işe yaramadı.emeklerine sağlık.
shadowstel Üye arkadaşlar sertifikalamayla başım dertte. bir süredir buralardan uzak kaldım. sertifikalama ile ilgili link atarsanız sevinirim. elinize sağlık. teşekkür.
arkadaşlar sertifikalamayla başım dertte. bir süredir buralardan uzak kaldım. sertifikalama ile ilgili link atarsanız sevinirim. elinize sağlık. teşekkür.
sertural84 Üye yaa kardes...yuklenemiyor...uygalama saglayicisiyla gorusun diyor...kiminle nerede gorusecegimm...
sisemen Üye Selam, rar dosyasını yükledim (n958gb) ama içinden tek sis dosyası çıktı, ilacı olmadığından program ben demoyum diyor ne yapabilirim? Teşekkürler...
Selam, rar dosyasını yükledim (n958gb) ama içinden tek sis dosyası çıktı, ilacı olmadığından program ben demoyum diyor ne yapabilirim? Teşekkürler...
sertural84 Üye kardes sertıfıka hatası dyor.Uygulama saglayicisiyla gorusun diyor...Kiminle gorusecegim...