Kǔr Şâd
Üye
Ülkücülük Bumudur ? / Siyaset içerikli değil.
Evet, ilk önce hepiniz konuyu siyasete vurduğumu sanacaksınız arkadaşlar. Fakat tam olarak bu makalemi okuduktan sonra konuyu nereye getirmek istediğimi ve ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız.
Fakat zaman içerisinde gelişen olgu ve kavramlar ile birlikte Sanal aleminde hayatımıza girmesiyle yeni kültürler ve yeni diller meydana gelmiş bulunmakta.
Ben bu yazımda hiçbir kuruluşa veya hiçbir kimseye hakaret, aşalayıcı davranmayacağım.
Ülkemizde Ülkücülük artık bir ÇETE moduna getirilmiş durumda. Özellikle Lise yıllarında erkek öğrencilerin ORTAM ve NAM adına uğradıkları bir mekan olmuştur. Bu durum beni gerçekten şaşırtmakta. Şöyle örnek vermek istiyorum.
Facebook.
Sevdiği Sözler : qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !...
Siyasi Görüş : MHP / Ülkücy Harkt
Dini İnanç : Müslüman Ewelallah
xxx Hakkında : qanq çok sevdim beehhh
Sorry fatır cuqqası yiyemyom kandm kazanıyom Qanka "da Çalışıyor.
-------------
Fotoraf Albümleri
New Resimlerim / 101 resim
Qankslarım / 92 resim
Profil Resimleri / 84 resim
-------------
Neyler üstüne yemin ettiğinizi, ne için yemin ettiğinizi ve ne yaptıklarınızı unutmayın.
Kısaca Ülkücülük ; Ülkenin birlik ve bütünlüğünü kanlarının son damlasına kadar koruyacağına ve Peygamber efendimizin yolundan çıkmayacağına dağir yemin eden, Din & Dil & Bayrak & Milli bütünlüğün en ufak taşına zarar verenlerin karşısında olacağına yemin eden kişilerin oluşturduğu kavramdır.
Benim düşüncem ; Gerçekten çok güzel bir olgu & düşünce. Canı-ı gönülden destek veren bütün kardeşlerime saygılarımı sunarım.
Fakat zaman içerisinde gelişen olgu ve kavramlar ile birlikte Sanal aleminde hayatımıza girmesiyle yeni kültürler ve yeni diller meydana gelmiş bulunmakta.
Ben bu yazımda hiçbir kuruluşa veya hiçbir kimseye hakaret, aşalayıcı davranmayacağım.
Ülkemizde Ülkücülük artık bir ÇETE moduna getirilmiş durumda. Özellikle Lise yıllarında erkek öğrencilerin ORTAM ve NAM adına uğradıkları bir mekan olmuştur. Bu durum beni gerçekten şaşırtmakta. Şöyle örnek vermek istiyorum.
Facebook.
Sevdiği Sözler : qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !...
Siyasi Görüş : MHP / Ülkücy Harkt
Dini İnanç : Müslüman Ewelallah
xxx Hakkında : qanq çok sevdim beehhh
Sorry fatır cuqqası yiyemyom kandm kazanıyom Qanka "da Çalışıyor.
-------------
Fotoraf Albümleri
New Resimlerim / 101 resim
Qankslarım / 92 resim
Profil Resimleri / 84 resim
-------------
Bu makalenin sonu nereye gidecek bilmiyorum ama gerçektende ADAM OLUN beyler.Sanal alem dışında.
Saatlerce alkol aldıktan sonra ve saatlerce kızlarla yiyiştikten sonra evine gidip uyuyorsan ve yarın kalkıp Ülkücü Ocaklarına giderek YEMIN veriyorsan. Çok yazık sana dostum. Söze geldiğinde en kral Milliyetci ama icraat olunca İŞİM VAR diyip kacan kişiler gerçekten canımı cok sıkıyorlar.
Neyler üstüne yemin ettiğinizi, ne için yemin ettiğinizi ve ne yaptıklarınızı unutmayın.
Allah'a , Kur-an'a , Vatana , Bayrağa yemin
olsun.
Şehitlerim , Gazilerim emin olsun
ülkücü Türk Gençliği olarak , Komunizme , Kapitalizme ,
Faşizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz sürecektir.
Mücadelemiz son nefer , son nefes , son damla kana kadardır.
Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye turana kadardır.
ülkücü Türk Gençliği olarak ,
Yılmayacağız , Yıkılmayacağız , Başaracağız , Başaracağız ,
Başaracağız .
Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.Amin...
konu guzel ama yorum yapmasam iyı olur