ülkerspor kapatılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
ülkerspor kapatılıyor
ligimizin en güçlü takımlarından şampiyon ülkerspor basketbol şubesini kapatma kararı aldı.yaklaşık 12 yıldan beri Türkiye'yi basketbolda temsil eden turuncu-beyazlı takım anadolu yakasına fenerbahçe için 7 bin kişil bir stad yaptıracak.anlaşmaya göre sözleşmesi devam eden mirsad oğuz ve ömer onan fenerbahçede forma giyecek önümüzdeki sezon.öte yandan uleb'e başvuran ülkerspor yönetimi euroleague hakkını fenerbahçeye devretmek istiyor.ancak 3.sıradaki beşiktaş bu hakkın kendilerinin olduğunu savunuyor.tbl bi uleb ligi olmadığından dolayı sıralamaya göre değil davete göre euroleauge'e katılıyor ytakımlarımız bu yüzden de ülkerin başvurusunun kabul olması bekleniyor.ülkerspor geçen yıl ligin 3 büyüklerine sponsorluk anlaşmalarıyla katkıda bulunmuştu galatasaray'a cafe crown beşiktaş'a cola turka fenerbahçeye de alpella markasıyla katkı sağlamıştı.böylece gelcek sezon ülkerspor takımının ayrılması ligi epeyce karıştıracak gibi gözüküyor.
*nbacafe.net

Exalans

Exalans

Üye
yazık oldu memlekette bence basketbola yeterince ilgi yok.

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
ben bi ülkerspor luyum duydum ve çok üzüldüm

kingenes

kingenes

Üye
yazık oldu gerçekten..basketbolun daha fazla değer görmesi gerektiğine inanıyorum....

Defrag

Defrag

Üye
Türkiyede spora önem verilmiyorki basketbola verilsin ya.. İnsanlar zorluk içinde birşey yapmaya çalışıyorlar onunda önüne geçiliyor... Bir yere kadar mücadele edilebiliyor olumsuzluklarla.. Ülkerin kapatılması diğer kulüpleride etkileyecektir sponsor açısından. Fenerbahçe 100. yılda ibrahim'i mirsad'ı alacak amaç bir kaç branşta şampiyonluk ama bunu sezon sonları gösterecek. Ülker' e üzüldüm bu takımda genç takım oyuncuları dağılacak yuvalarından uçacaklar. Spor = Eğitim&Maddiyat

Üst Alt