Şaka değil gerçek ... Bo McCalebb Fenerbahçe Ülker’de

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Şaka değil gerçek ... Bo McCalebb Fenerbahçe Ülker’de

Fenerbahçe Ülker, Avrupa’nın en önde gelen oyuncularından biri olan Lester Bo McCalebb ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

1985 doğumlu, 1.83 boyundaki oyun kurucu pozisyonunda oynayan Bo McCalebb profesyonel kariyerinde sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, KK Partizan ve Montepaschi Siena takımlarında oynadı. Mc Calebb, Pazrtizan ile ABA Ligi ve Sırp Ligi kupası şampiyonluğu yaşarken, aynı zamanda takımının Euroleague Final Four’a ulaşmasında büyük katkıda bulundu. Son 2 sezondur formasını giydiği Montepaschi Siena takımında her iki sezonda da şampiyonluk yaşayan McCalebb, aynı zamanda bir kez daha takımının Euroleague Final Four’a yükselmesine katkıda bulundu. Bunlarla birlikte 2011-2012 sezonunda İtalyan Ligi MVP si seçildi.

2010 yılında Makedon vatandaşlığına geçen McCalebb, Makedonya Milli Takımı ile katıldığı 2011 Avrupa Şampiyonası’nda MVP (En İyi Oyuncu) seçildi.

• Beğen
Tepkiler: Temperature

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bu konuyu biraz aktifleştirelim .:)
Bu oyuncunun ülkemize gelmesi gerçekten çok büyük bir olay ...

Temperature

Temperature

Üye
Türkiyede Avrupa'nın en atletik oyuncusu sayılan bir kişiyi izleyeceğiz gerçekten inanılmaz oynuyor bir Rose Atletliği var adamda, ama malesef ben onu görmek için 30.Haftayı bekleyeceğim o maçta'da oynatmazlar zaten :angry:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Türkiyede Avrupa'nın en atletik oyuncusu sayılan bir kişiyi izleyeceğiz gerçekten inanılmaz oynuyor bir Rose Atletliği var adamda, ama malesef ben onu görmek için 30.Haftayı bekleyeceğim o maçta'da oynatmazlar zaten :angry:

Neden o kadar hafta bekleyeceksin kardeşim ?
Hayırdır ? :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hee . ben ilk hafta gideceğim . :D

yilmazk1977

yilmazk1977

Üye
avrupanın jordonu