Ülker Golf Bile İce Cream Sürümüne Geçti , Siz Geçmedinizmi ?(Android 5.1 Kazandibi Versiyonu!)

Konu Sahibi
Ülker Golf Bile İce Cream Sürümüne Geçti , Siz Geçmedinizmi ?(Android 5.1 Kazandibi Versiyonu!)

Daha ne duruyorsunuz , ülker golf bile yeni sürüme geçti. Hadi herkes ice cream'e

ANDROİDİN 5.1 VERSİYONUNU BULDUM. AMA LİNKİ YOK SADECE QR CODE İLE GİRİYOR. HEMEN GİRİN! GOOGLE PLAY STOREDA BARKOD OKUYUCUSU VAR ORDAN OKUTUN!!!

PriZm

Üye
ICS yi benden başka beğenen yokki yüklesin birtek bende tesadüf oldu S1 de ki ics ler çok iyi

Tepkiler: Şehriyar
    Konu Sahibi

Normal Mod ram:378
Xl ram modu ile :390
xl bigmem modu ile 403 mb ram (bu mod 720 p video çekimini bozuyor)

sendeki modla 960 . Yanlışmıyım ?

- - - Eklendi - - -

şu swap ne ya onu bi açık olarak sölermisin.

sandviç i nerde bunun, olmamış, yanlış rom yüklemişler.

Tepkiler: byslmdq
    Konu Sahibi
bide şu gpu yu nasıl 280 mhz yaptın ? ben devil kernleden seçiyorum 250 mhzi olmuyor. Sen benden bişeler saklıosun ha

- - - Eklendi - - -

sandviç i nerde bunun, olmamış, yanlış rom yüklemişler.

Dondurmayı buldun kağıt helvanın arasına sen koy. Sandwich mod on ??--?! errör file ?!'+%/%+

Tepkiler: byslmdq

PriZm

Üye
Meslek sırrı

ülker bile geçmiş be vay anasını

Konu Sahibi
ANDROİDİN 5.1 VERSİYONUNU BULDUM! AMA LİNK YOK SADECE QR CODE VAR! GOOGLE PLAYDEN BARKOD OKUYUCUSUNU İNDİRİN VE TARATIN !

- - - Eklendi - - -

Kontrol eden yokmu ya?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Android 5.1 kazandibi diye uyarı verdi, açtırınca "İnvalid vs vs" şeklinde bir sayfa çıktı

Tepkiler: HacKLess

Android 5.1 Kazandibi <br>For Download Go To Your Phone Menu->Software Update. Select '' 5.1 Kazandibi'' and Please Wait a Minute.