İstanbul Maltepe de sokakta çekmiyor turkcell.Turkcell Haklı Hava Atarda Diğerleri Atamaz Bence![]()
Sen çok yanlış gelmişin H 3G demek H+ ise 3.5 G demektirBen aveada şimdiki adı ile turk telekomda ne önce ki telefonum not 3 te ne de şimdi telefonum g4 te hiç 3g çekimi görmedim en fazla ''h veya h+'' görüyorum. Yaşadığım şehirde Konya ortalama 1.5 milyon nüfusu var. İşim gereği bir çok ile gittim yine aynı şekilde. 3g alt yapısı bile çok yetersiz iken 4.5g nasıl olacak cidden merak ediyorum![]()
Yapma yav. O zaman sorun yok hacıSen çok yanlış gelmişin H 3G demek H+ ise 3.5 G demektir
Peki 4.5G ne olarak yazacak LTE mi?Ne yazacağını operatörlere bıraktılar. Onlara kaldı yani. 4.5G, 4G veya LTE yazacak.Yapma yav. O zaman sorun yok hacıPeki 4.5G ne olarak yazacak LTE mi?
Yalnız bir düzensizlik var yinede bazı noktalarda çekmiyor.
Hayır telefonu yapan firma rom içinde ne yazdıysa o yazacak.Şu ikon değiştiren uygulamalar ile 4G de ne yazacağını bulabilirsinizNe yazacağını operatörlere bıraktılar. Onlara kaldı yani. 4.5G, 4G veya LTE yazacak.
Ben öyle okumuştum, bilmiyorumHayır telefonu yapan firma rom içinde ne yazdıysa o yazacak.Şu ikon değiştiren uygulamalar ile 4G de ne yazacağını bulabilirsiniz
Videoya göre en azından Note 3 de 4G yazacağını görebilirizBen öyle okumuştum, bilmiyorum
Hayır telefonu yapan firma rom içinde ne yazdıysa o yazacak.Şu ikon değiştiren uygulamalar ile 4G de ne yazacağını bulabilirsiniz
Ne yazacağını operatörlere bıraktılar. Onlara kaldı yani. 4.5G, 4G veya LTE yazacak.
Telefonların sinyal göstergesinde operatörün ismi, şebekeden alınan sinyali göre değişir. Yani 4G, 4.5G veya LTE yazması telefonla ilgili bir durum değil.Yapma yav. O zaman sorun yok hacıPeki 4.5G ne olarak yazacak LTE mi?
Yalnız bir düzensizlik var yinede bazı noktalarda çekmiyor.
Yani operatörler ne isterse o yazacak?Telefonların sinyal göstergesinde operatörün ismi, şebekeden alınan sinyali göre değişir. Yani 4G, 4.5G veya LTE yazması telefonla ilgili bir durum değil.
Öyle olsa geçen hafta yapılan değişiklikle Avea operatör yazısı bir anda Türk Telekom oldu. Bunun için tüm telefonlara güncelleme gelmesi gerekirdi.
Yorumunuz ve bakis aciniz yanlis.Apple isterse telefonunda ki 3g yazisini İG yapabilir ve bunu hic bir operatör değiştirmez.Avea yerine Turk Telekom yazması ise; Telefonda operator kisminda yazacak olan isimlerin rom icinde gomulu olmamasi ve xxxx olarak degisken diye belirtilmesinden ibaret.Operator sinyalinden ne geliyorsa xxxx ile tanimli yerede aynen o yaziliyor.Tabii android de 3. Parti yazilim ile değişebilirTelefonların sinyal göstergesinde operatörün ismi, şebekeden alınan sinyali göre değişir. Yani 4G, 4.5G veya LTE yazması telefonla ilgili bir durum değil.
Öyle olsa geçen hafta yapılan değişiklikle Avea operatör yazısı bir anda Türk Telekom oldu. Bunun için tüm telefonlara güncelleme gelmesi gerekirdi.
Telefondan telefona değişir ama çoğunda Lte yazacaktırL olarak sembol çıkacak bence. E ve H gibi.