Haber Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan Operatörlere Fırça

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan Operatörlere Fırça

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, GSM operatörlerine uyarıda buldu. Yıldırım, "Ana güzergahlarda hala çekmeyen yer çok haberiniz olsun. Hava atıyorsunuz reklamlarla, birbirinizle yarış ediyorsunuz ama durum da pek öyle değil" dedi.

4.5G teknolojisinin 1 Nisan'da başlayacağını hatırlatan Bakan Binali Yıldırım, "1 Nisan'da 4.5G başlayınca şunu bilmemiz lazım. 3 G ile 4.5 G arasında 10 hız farkı var diyoruz. Doğru, daha hızlı. Yarın 1 Nisan'da kalkıp Erzincan'ın bir köyüne gidip ‘nerede bizim 10 kat hız’ derse bu yanlış olur" dedi. Binali Yıldırım GSM operatörlerini "8 yıl süremiz var. Pey der pey, bu yollar bir günde yapılmıyor. 1 Nisan'da başlayacak. Bir miktar yapacaklar 1 Nisan'a kadar. 8 yıl içinde Türkiye'nin her tarafına yapılacak. Mesela biz 520 kilometre tünel yaptık. Tünellerde de çekecek. ‘1 kilometre altındakilere değil de üstündekilere’ gibi bir sınır olmaz. Böyle bir sınır olmaz. 300 metrede tünel varsa çekecek. Bu sınırı neye göre koyuyorsunuz. Hizmette sınır olmaz" diyerek uyardı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

[Alıntıdır]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: infazcı, OPYBOBS, ___kaptan___ ve 2 diğerleri

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Turkcell Haklı Hava Atarda Diğerleri Atamaz Bence :cigara:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bence bakan haklı ne Turkcell ne diğerleri kimse hava atmasın reklamlarda yok Türkiye'nin %97 si çekim alanı falan filan her hattın çekmediği bir sürü yer var. Bakanın dediği gibi anca reklamlarda hava atıp yarışıyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: teknognc ve maydinmaydin
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence bakan haklı ne Turkcell ne diğerleri kimse hava atmasın reklamlarda yok Türkiye'nin %97 si çekim alanı falan filan her hattın çekmediği bir sürü yer var. Bakanın dediği gibi anca reklamlarda hava atıp yarışıyorlar :D
Turkcell Duymasın Döver Bizi sopa:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
ozakin70

ozakin70

Üye
Adam halk ağzı konuşuyor ama işten anlıyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve serdar_gs
turancen

turancen

Üye
Bakan haklı ama ya bakmayanlar ne olacak, yine olan bize olacak...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Konuşmasının videosuda var aslında ama eklemedim bakan gayet güzel konuşuyor hemde haklı operatörlerin kulağının ciddi şekilde çekilmesi lazım bol keseden kazanıyorlar karşılığında aldığımız hizmet bencede yetersiz.
Bakan haklı ama ya bakmayanlar ne olacak, yine olan bize olacak...
Bakanımız hakkımızı arayacak :D
Hatta videoda diyor bizzat test eden benim geçtiğim yerleri not alıyorum nerelerde çekmiyor diyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Turkcell'in Diğerlerinden Çok Bir Farkını Göremedim Ben...

• Beğen
Tepkiler: teknognc ve maydinmaydin
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Turkcell'in Diğerlerinden Çok Bir Farkını Göremedim Ben...
O Zaman Şehir Dışına Çıkmamişsin Ben Ankaranın Göbeğinde -1 e İniyorum Sadece Turkcel Çekiyor Asansöre Biniyorum Diğerleri İptal Turkcel 2 4 Kademede Git Gel Yapıyor Ayrıca Turkcell HD Ses Kalitesi Sunuyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Konuya video eklendi :oke:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Haklı. Reklamlarda sallayıp duruyorlar dört çeker filan diye. Ama durum öyle değil.

• Beğen
Tepkiler: teknognc ve serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ben aveada şimdiki adı ile turk telekomda ne önce ki telefonum not 3 te ne de şimdi telefonum g4 te hiç 3g çekimi görmedim en fazla ''h veya h+'' görüyorum. Yaşadığım şehirde Konya ortalama 1.5 milyon nüfusu var. İşim gereği bir çok ile gittim yine aynı şekilde. 3g alt yapısı bile çok yetersiz iken 4.5g nasıl olacak cidden merak ediyorum :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben aveada şimdiki adı ile turk telekomda ne önce ki telefonum not 3 te ne de şimdi telefonum g4 te hiç 3g çekimi görmedim en fazla ''h veya h+'' görüyorum. Yaşadığım şehirde Konya ortalama 1.5 milyon nüfusu var. İşim gereği bir çok ile gittim yine aynı şekilde. 3g alt yapısı bile çok yetersiz iken 4.5g nasıl olacak cidden merak ediyorum :D

konya merkezmi ortaammm :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Konyada şanslıyızya. Benim aile İstanbulda. İstanbula gidince cepten nete zar zor girebiliyorum.
Ben memnun değilim. Annemin Turkcell benim evde zar zor çekiyor benim Avea normal çekiyor. Turkcell çeken yerde benim hat çekmiyor. Yani alt yapı yetersiz ama tarifeler ücretler bol keseden :D Gerçi bu aralar herşey zamlı Türkiye'de. Dolmuşa otobüse zam gelmiş :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben memnun değilim. Annemin Turkcell benim evde zar zor çekiyor benim Avea normal çekiyor. Turkcell çeken yerde benim hat çekmiyor. Yani alt yapı yetersiz ama tarifeler ücretler bol keseden :D Gerçi bu aralar herşey zamlı Türkiye'de. Dolmuşa otobüse zam gelmiş :D

Bende 4-5 yıl önce Telsim'de çok mağdur olmuştum.

• Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Turkcell'in çekmediği yerde de Vodafone vs vs çekiyor. Vodafone'un çekmediği yerde de Turkcell vs vs. Böyle gidiyor zaten. Defalarca şahit oldum. (Hiçbir operatörü de savunmam.)

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Benim Şehir Dışı, Dağ Başı Gibi Yerlere Gitme Gibi Bir Durumum Olmadığı İçin Sürekli İlçedeyim. Sıkıntı Yaşamıyorum Ondan Dolayı. Bir de Şu Var ; Ben 1 Yıldan Uzun Bir Süredir Hattım Üzerinden İnternet Kullanmıyorum. Birkaç Kere Yapmıştım. Onda da Turkcell'den Bir Fark Göremedim Açıkçası...

Üst Alt