Ufolar yoktur deliller boştur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan10

cihan10

Üye
    Konu Sahibi
Ufolar yoktur deliller boştur
bana bir adet gerçek ufo getirin inanayım neymiş efendim eski insanlarla irtibat kuruyorlarmış mış mış ta mış mış
yahu arkadaşlar 2 milyar ışıkyılı uzaklıktaki bir gezegen veya yıldız hakkında bilgi sahibiyizde o gezegenin veya yıldızın hakkında her türlü bilgi sahibi olabiliyoruzda burnumuzun dibine kadar gelen ufo lar hakkında bu teknolojiye rağmen neden bilgi sahibi olamıyoruz neden acaba neden
cevabını ben vereyim birileri bizimle dalga geçiyor yani ortaya olmayan bir şeyi varmış gibi atıyor bizlerde onlarla meşgül olurken kendileri ırak afganistanı işgal edip oradaki zengin madenleri petrolu hortumluyor bizde burda kafa yoruyoruz ufoymuş mufoymuş diye
adamlar bu işi öyle organize yapıyorlarki mesela aya hiç gitmedikleri gibi birde yalan atarak bizim gibi cahilleri kandırıyorlar
neymiş efendim neill astromong ayda ezan sesini duymuş bizlerde hemen inandık adam allahuekber dediyaım hemen inanmak lazım ben bu adamların aya gittiğine inanmıyorum nedenmi peki aya kırk seneden beri bunca teknolojiye rağmen neden gidilmedi oksa hala o aşamaya gelinmedimi
dün haberlerde japon uzay ajansının bir haberi vardı japonların hedefi 2025 yılında aya gitmek diye japonyada 2025 yılında olacak olan teknoloji nasıl oluyoda abd de 1969 da oluyor.........................
aynı şekilde çindede aya ulaşma çalışmaları 2023 yılını hedefliyor
girin araştırın bakın ben baktım mantığımla tarttım bu sonuca vardım aya gidilmedi ve gitmek o kadarda kolay değil
aynı yalanları ufolar da uyduruluyor kamuoyunu meşgül etmek için
mantıklı düşünmek lazım birazda dini açıdan bakarsak bir tek ayet yeter allahu tealanın haz.muhammet için gönderdiği "sen olmasaydın ben kainatı yaratmazdım""
bunun üzerindede düşünmek lazım
yani kaina insanlar için yaratılmıştır.......

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105, ebuş... ve -efşan

zaza

zaza

Üye
bende diyorum inanmayın ama dinleyen kim?

Utku

Utku

Üye
zaten aya gidene kadar gemi parçalanırki:hmmm

düşünür..

amerikanın 69 yılında aya çıkması ;ışık hızına erişmek kadar imkansız!
1969 yılında değil cep telefonu,BİLGİSAYAR bile yoktu, at arabalarıyla mı aya çıktılar:d::ehe
atın da biraz dengeli atın dmi:ah

zaza

zaza

Üye
Cihan10 böyle zordur tv den büyük bir destek olması lazım.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Americanın teklojonisine lafım yok ama ayada gidecek kadar yoktuyr ama abd de gerçekten müthiç bir teknoloji var bide japon yaya teknolojiyi americalılar götürdü zaten

woltcaptain

woltcaptain

Üye
konuyu kes

Masha

Masha

Üye
yani kainat insanlar için yaratılmıştır....... :oke:

pelın_

neden olmasın olup olmadıgını kımse bılmıyo :islik

spawn92

Üye
abd ufo'ları siyaset arenasında yalnız kalmamak ve destek kazanabilmek için uydurmuş,sürekli ufo'lar ve dünyaya saldırı yapacakları beyinlere işlenerek mağdur edebiyatı yapılmış,saldırgan tutumlarını ,geliştirdikleri tehlikeli teknolojileri ve silahları ufo'lara bağlamış böylece haksız olduğu her şeyde haklı olduğunu kabul ettirmeye çalışmıştır

jeosalih

jeosalih

Üye
Kur'an-ı Kerim derki "Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım" (Zariyat-51). Yoruma açık aslında.
Kimi buna göre diyebilir ki "İnsan ve Cinler dışında başka bir ırk olsaydı yazardı".
Kimi de buna göre diyebilir ki "Kitap sadece İnsanlar ve Cinler için gönderildiği için bağsedilmemiş olabilir"
Kendi fikrim ilk madde yani olma olasılığı çok düşük..

ebuş...

ebuş...

Üye
:alkisgüzel yazı olmuş hepsine katılıyorum

bi belgesel izledim.... yabancı ülkeler bu ufo denen şeyleri uydurdu arada bir inandırmak için bazı cisimler gönderdi ve bu işin sonunda teknolojiden yararlanarak dünyanın çeşitli yerlerine ufo görünümlü araçlar yollayarak bizlere sözde ufoları yok etmek için silah satıcaklarmış :bilmm

----------Eklendi @ 16:24:28 ---------- Yazıldı @ 16:21:39 ----------

yalnız bu durum bana hiçte yabancı gelmiyo...... kırım kongolu keneleri ülkemize boşaltıp sonra bize İL AÇ satmaları gibi bişey olsa gerek !!!! :dry:

----------Eklendi @ 16:32:05 ---------- Yazıldı @ 16:24:28 ----------

ayrıca arkadaşımızın açtığı şu konuya bi göz atın derim http://www.maxicep.com/garip-ve-ilg...deki-o-zaman-dusunulmemis-hatalar-334847.html :bann:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
hepsi cia ve masonların uydurması

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Kuran-ı Kerimde iki âyette açıkça bildirilmiştir, uzayda hayat vardır .
1- Kur’ân’ın 16’ncı sûresi olan nahl sûresinin 49’uncu âyeti :

“ve Allâh’a secde eder ne (var) göklerde ve ne (var) yer(yüzün)de dâbbeden (kımıldayandan, canlıdan) ve melekler ve onlar büyüklenmezler .”
2- Kur’ân’ın 42’nci sûresi olan şûrâ sûresinin 29’uncu âyeti
“ve O’nun (Allâh’ın) âyetlerinden (belirtilerinden) , yaratılış
(tarz)ı gökler ve yer(yüzünü)n ve ne yaydı o ikisinde dâbbeden (kımıldayandan, canlıdan) ve o (onların) toplanmalarına dilediğinde kadîr (çok iyi ölçüler koyan) .”

ebuş...

ebuş...

Üye
ALPARS™;3621464' Alıntı:
Kuran-ı Kerimde iki âyette açıkça bildirilmiştir, uzayda hayat vardır .
1- Kur’ân’ın 16’ncı sûresi olan nahl sûresinin 49’uncu âyeti :

“ve Allâh’a secde eder ne (var) göklerde ve ne (var) yer(yüzün)de dâbbeden (kımıldayandan, canlıdan) ve melekler ve onlar büyüklenmezler .”
2- Kur’ân’ın 42’nci sûresi olan şûrâ sûresinin 29’uncu âyeti
“ve O’nun (Allâh’ın) âyetlerinden (belirtilerinden) , yaratılış
(tarz)ı gökler ve yer(yüzünü)n ve ne yaydı o ikisinde dâbbeden (kımıldayandan, canlıdan) ve o (onların) toplanmalarına dilediğinde kadîr (çok iyi ölçüler koyan) .”

orası amenna ... uzayda hayat olabilir 18 bin alem olabilir , kuranın mucizeleri diye bişeyde var ama bu bize oyun oynanmicağını göstermez :/ yukarda da belirttiğim gibi .. o görünenlerin geçekten uzaylı olduklarını yada tabir yerindeyse başka alemden olanların dünyaya geldiklerine inanmıyorum :) bunlar aldatmaca

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
kur'anda geçen yec'üc mec'üc kavminin uzaylılar olduğunu duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem.

kol@j

kol@j

Üye
ufolar var bence ama dünya teknolojisiyle yapılmışlardır...

birileri kendi amaçlarına uygun şekilde kullanıyor

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
lolaman

lolaman

Üye
Arkadaşlar U.F.O yu ısaac newton ortaya çıkarmıştır insanları kandırmak için şaka yapmış o ilk başta bir balona ışıklar takmış bırakmış gökyüzüne sonra ufo ufo diye bagırmış bu da ordan geliyo sizin yaratıklarınız aslında B.A.L.O.N (h)(h)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bir şeyin varlığını reddetmek için yokluğunu kanıtlamanız gerekir.
O yüzden uzaylıların yokluğunu kanıtlamanız için,bırakın dünyayı;samanyolunu,bütün gezegenleri ve uzay boşluklarını gezip gelip: '' Evet ben gittim gezdim ve uzaylı falan göremedim.'' demelisiniz.
Oysa uzaylıların varlığını iddia eden bir insanın hemen sokağın köşe başında karşısına çıksa,cep telefonuyla fotoğrafını cekıp bunu kanıtlama ıhtımalı daha yüksektir.
Hem uzaylı,uzaylı diyerek neden bu kadar dışlayıcı bir kelime kullanılıyor bunu da anlamış değilim:hmmm
Dünya da uzayda değil mi ?O halde bizler de uzaylıyız ?
Bazen,ülkeler siyasi amaçlarını gizlemek ve ört pas etme amaçlı gündem değiştirici politikalar güdebilirler doğrudur; ama gündemin değiştirilip,Amerika'nın Irak'ı işgali vs. ile bu olayı pek bağlantılı bulmuyorum. Sabri Abi' de uçtuğunu iddia ediyor.Sanırım o da Amerikan ajanı:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt