Ufak bir sorum olacaktı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
Ufak bir sorum olacaktı ?
Arkadaşlar ilk önce iyi forumlar ufak bi sorum olacaktı. Note 2 almayı düşünüyorum ancak su an nakit 2000 tl param var sizce ocak ayını beklemelımiyim yoksa şimdi gidip alayım mı fiyat düşmesi açısından sizinde görüşlerinizi merak ediyorum ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Çok bi düşüş olacağını zannetmiyorum. Benim gibi sabırsız biri değilsen bekleyebilirsin. Ama ben olsam şimdi çıkar gider alırdım nakit param olsa. :aha:

alenkolik

alenkolik

Üye
Kullanan biri olarak bi dakika bekleme derim. Para varsa al kardesim. Düşer muhakkak ama öyle aşırı bi düşüş pek zannetmiyorum.

Dostnametr

Üye
Yıl sonu hesaplar kapanacağı için firmalar stoklarını bitirmek isteyecek ciddi indirimler olacaktır.10-15 gün beklersen çok çok iyi bir fiyata alırsın.

Peocawe

Peocawe

Üye
Yıl sonu hesaplar kapanacağı için firmalar stoklarını bitirmek isteyecek ciddi indirimler olacaktır.10-15 gün beklersen çok çok iyi bir fiyata alırsın.

taş çatlasa ne kadar indirim olur ki?

Dostnametr

Üye

Vay canina. 200 ustu inerse baya iyi olur.

Yılbaşı indirimini tüm büyük firmalar yapar.şuanda vatanda 1700 e satılıyor note 2. indirimli olarak.Bu 1500 seviyesine inecektir bu mesajımı unutma :D

ozakin70

ozakin70

Üye
samsung yeni bi canavar çıkarana kadar fazla bi düşüş olacağını sanmıyorum ha benim param değerli diyorsan bekle derim azda olsa bi düşüş olur:oke:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
note 2 gerçekten tatminkar bi telefon ama s4ü felanda bekleyebilirsin diyicem ama sen o zamana kadar o parayı yersin o yüzden git note 2'yi al :)

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
note 2 gerçekten tatminkar bi telefon ama s4ü felanda bekleyebilirsin diyicem ama sen o zamana kadar o parayı yersin o yüzden git note 2'yi al :)
Co tesekurler yorumlariniz icin biraz bekleyelim zaten artix su anlik is goruyor bi yili devirelim bakalim sonra bakariz :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt