Till Lindemann
Üye
Ufak Bir soru :)
Arkadaşlar merhaba. Bu forum uzun süre önce kaydolmuştum bir çok oyunu, programı sitenizden indirdim çok saolun gerçekten. Benim sorum şöyle şimdi; ben sitenizden oyun indiriyorum çoğunu yükleyebiliyorum ama bazılarında sertifika hatası alıyorum. Çok önceden araştırmıştım bu hata nedir diye ve telefonu hacklemem yani bir yere imei numarasını verdirip telefonu kırdırmam gerekiyormuş. İlk başta sıcak bakmadım ama şimdi kırdırmak istiyorum. Sorum nasıl kırdırıldığı değil o zaten forumunuzda yazıyor ama ben başka bir soru soracağım. Bu yazılım sertifikalandırma için .cer dosyaları filan diyorlar bunlar nedir ve ne işe yarar. Telefonu kırdırırsam telefonda ne özellikler değişir ( imei kodunu vermeyi hâla sakıncalı buluyorum
). Birde telefonu hacklemeden yazılımlara sertifikayı bilgisayardan verip telefona sertifikalı halini atamaz mıyım? Sorularım bu kadar cevaplarsanız çok mutlu olurum.
). Birde telefonu hacklemeden yazılımlara sertifikayı bilgisayardan verip telefona sertifikalı halini atamaz mıyım? Sorularım bu kadar cevaplarsanız çok mutlu olurum.