Öneri Ucuz F/P Tablet Önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smh60

smh60

Üye
Tablette İos önde bence :)

avast

avast

Üye
Ben sadece Twitter Youtube Maxicep falan amaçlı kullanacağım. Web'de de kasarsa artık ne diyeyim zaten. Web performansı nasıl, ve 7 inç ufak geliyor bana. Alışamadım. Telefon 4.5 olunca pek de büyük gözükmüyor gözüme :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Perfotmans. İyi oyunda. İyi webde

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Usta asus memopad hd 7 var özelliklerine göre fiyatı süper. 300-350 TL arasında bulabilirsin. hatta ev telefonu varsa türk telekomun kampanyasından faydalan.
onun dışında sakın allwinner ve rockchip işlemcili tablet alma. 4 çekirdekli tablet ana ekranda kasıyor.
ben intel işlemcili 8" reeder a8i alacağım. normal fiyatı 470-500 TL. geçen ay kliksada 430 TLydi ama şuan stokta yok.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
iPad Mini Retina 32GB'a karar kılmışken Türk Telekomun kampanyasını gördüm ve ayda 1TL daha vererek Asus Memopad HD 7 alabileceğimi gördüm. Aradım filan paketleri halletim. Yarın Türk Telekoma gidip tahüt ile alacağım tableti. Ayrıca özelliklerina baktım, incelemeler izledim gayet iyi bir tabletmiş. (Her yöne 1100dk + asus memo pad hd 7 33,90TL) İleride yetersiz gelirse tableti değiştiririm. Zaten faturam 32,90TL geliyordu 1TL fazla ödemiş olacağım altı üstü. Yani bana 24TL'ye gelecek toplam.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Simdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Simdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

Teşekkürler ama bir hesap yaptım ben zaten ev telefonunu sadece TTNET için tutuyordum en düşük paketi 15TL sanıyordum DK'sız 5TL'lik paket de varmış. Ona geçtim. Şimdi o tablet için aylık 35TL * 24 ile o tableti alacağıma azcık daha ekler iPad Mini Retina alırım dedim ve almaya karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Peki tavsiye sonuç bulduysa konu :locked2:

• Beğen
Tepkiler: HeroMR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt