shaggy77 Üye exalans' Alıntı: bütün s60 lara olur Genişletmek için tıkla ... 7610 da çalışmadı dostum... yine de çok teşekkürler...
exalans' Alıntı: bütün s60 lara olur Genişletmek için tıkla ... 7610 da çalışmadı dostum... yine de çok teşekkürler...
POWER Üye dostum bende wardı bu pro yüklüyom uçuş modunu seçiyorum telefonu kapat sim kartı çıkar tekrar aç diyo yapıyorum ama tel açılmıyor...???
dostum bende wardı bu pro yüklüyom uçuş modunu seçiyorum telefonu kapat sim kartı çıkar tekrar aç diyo yapıyorum ama tel açılmıyor...???
Exalans Üye Konu Sahibi arkadaşlar bende n70 ollduğu için pek ihtiyaç duymadım ama yine sorunlarınızı detaylı bişekilde yazarsanız yardım etmeye çalışırım power kardeş pro yu yükledikten sonra denilen işlemleri bi yapmayı dene bakalım nolacak
arkadaşlar bende n70 ollduğu için pek ihtiyaç duymadım ama yine sorunlarınızı detaylı bişekilde yazarsanız yardım etmeye çalışırım power kardeş pro yu yükledikten sonra denilen işlemleri bi yapmayı dene bakalım nolacak
POWER Üye Dostum hatta benim telde 1.82 türkçe war deniyorum yine olmuyor acaba versiyondan mı kaynaklanıyor bendeki 5.27
Dostum hatta benim telde 1.82 türkçe war deniyorum yine olmuyor acaba versiyondan mı kaynaklanıyor bendeki 5.27