Aqrp00
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşletim sistemin ne???Kardeş; söylediklerini daha önce denemiştim şimdi yine denedim hatta yetmedi başka bilgisayarda da denedim ama sonuç aynı.javanın eski versiyonları, my sql birkaç versiyonu,map generatör versiyonları, WeTravelGen7z ile çeşitli varyasyonlar WeTravelGen içine çıkarma falan herşeyi denedim ama sonuç aynı 0'dan 9'a kadar oluşturulan dosyaları oluşturamadım.(sadece eskisi gibi 0 var ama içi boş).Bu harita yapma olayını çözmek istiyorum.Yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler
Amasya ->bnada amasya haritası yapabilirmisn usta
işletim sistemim XPİşletim sistemin ne???
Isparta ->merhaba kardes sana yemın ederım sabah kahvaltsından berı bu konuyla ugrasıom ve saat su anda 00:00 ılk baska bı forum sıtesınde okudum yapmaya calıstım ama ordakı arkadas orda komut istemınden acmayı solemıs mapgenerationu orda baya bı ugrastım olmadı ama sen farklı bı lınk verıp dırek exe. yı vermısın o yuzdn sana ayrı bı tesskkr edıyrm smdıkı sıkıntımsa haritayı yapamamam create map te ımportng tags definiton da takılıp kaldım sorunu cozemedım bı uyeye sole bı acıklamada bulunmussun ;
Mapgenerator harita oluşturma programıdır. Eğer İstanbul'da oturuyorsan harita yapmana gerek yok. İndirdiğin haritayı kullanabilirsin. Aşağıdaki yazdığım şekilde indirdiğin İstanbul haritasını kullanarak programı telefonuna kurabilirsin. Eğer istediğin başka bir yer başka bir il varsa istediğin ilin haritasını oluşturabilirim olabilirim.
vebazı uyelerede harıta hazırlamısın sana zamet olmucaksa ısparta ve antalya cevresının bana harıtasını olusturabılırmısın bu sayede benm sorunum artık kalkmıs olur smdıden teskkr ederım iyi aksamlar
--------------- Ekleme ---------------
kardes tamam yaptım hallettim sorunsuz sekılde acıldı ekran geldi dısarı cıktım dedıgın gıbı 5-10 sanıyede fılan uydu yerımı buldu yanlız bi kac sorun var bende samsung monte var ve takılma var yolda arabayla gıdıyorum mesela 3-4 sanıyede bı harket edıyo ok donuyorm bı yere mesela 3-4 sanıye sona donuyo takılatakıla ılerlıyo onun ıcın napıcaz bırde baya bıyol kat ettım mesela yenı yol ekrana bıraz gec yuklenıyo onun ıcın napıcaz bırde ben ıspartada oturuorum sorun ısparta harıtasındamı kı ayrntılı bı harıta varsa yapabılırmısın bana sımdden tesekkurler.
En kısa zamanda eklerimarkadaşlar adana haritasınıda eklermisiniz bulamadım ve oluşturamadım.
Telefonu kapatıp açın düzelecektir.Birkaç gündür farkettim navigasyon çalışmıyor Monte S5620,uydu durumuna baktım uydu bulamıyor, evin içinde bile 4 tane uydu buluyordu,GPS+Ayarlarından verileri indir bile dedim, WİFİ ye bağlanıp indiriliyor diyor, sonra indirilen diyor işlem bitiyor, yinede uydu bulmuyor, acaba biryerimi kapadım,yardımcı olabilirmisiniz.
Adana ->Hocam Adana haritasını hala bekliyorum. inşaallah gelecek değil mi ?
Küçük bir araştırmayla bi arşiv buldum. İnş. olursağol kardeş şimdi oldu kapayıp açınca, birde Montede olduğu gibi D880 Çift hatlı tel için kurabileceğimiz İngilizce sözlük varmı acaba.
Adana ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş gecikme için kusura bakma
--------------- Ekleme ---------------
çok teşekkür ederim. emeginize saglık.
Dostum boşa geçen 2 saatimin hakkını sana helal etmiyorum.Arkadaşlar anlatım sıfır ,program linkleri açık değil,enn başta kurulması gereken programların açıklamalarını en sonda buluyosunuz.Şunu söyleyim bu konuya boştan yere zaman harcamayın çünkü herif anlatamamış
Dün yükleyecektim ama siteye giremedim. Linkler:Acba batman ve diyarbakır bölümünü alabilir miyim şu an görevdeyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?