Ücretsiz Her Yöne 500+500=1000 SMS Turkcell'den Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz Her Yöne 500+500=1000 SMS Turkcell'den Hediye
2 Mayıs tarihine kadar en az 3 ay boyunca kontör yüklememiş bir arkadaşınızın numarasını söyleyin, arkadaşınız 100 kontör yüklediğinde her yöne kullanabileceğiniz 500 SMS kazanın. Sadece siz değil, önerdiğiniz arkadaşınızda her yöne 500 SMS kazanacak.
Nasıl bir kampanya?
Kampanyaya tüm bireysel Turkcell aboneleri katılabiliyor. Eğer en az 3 ay boyunca kontör yüklememiş bir tanıdığınız varsa, yani hattı aramaya ve aranmaya kapanmış bir Turkcell abonesi yakınınız varsa, numarasını Turkcell’e bildirerek her yöne 500 SMS kazanabildiğiniz bir kampanya.
Nasıl katılacağım?
Kampanyaya katılıp hem kendinize hem de arkadaşınıza her yöne kullanabileceğiniz 500 SMS kazandırmak istiyorsanız, KAYIT yazıp boşluk bıraktıktan sonra arkadaşınızın numarasını yazıp 2088‘e kısa mesaj olarak göndermeniz gerekiyor. Göndereceğiniz bu mesaj 1 kontör ile ücretlendirilecek. Eğer arkadaşınız en az 100 kontör yüklerse hem siz hem de arkadaşınız 500 SMS’i kazanıyorsunuz.
Örnek: KAYIT 53XXXXXXX yazıp 2088
Nasıl kazanacağım?
Katılım mesajını gönderdikten sonra size arkadaşınızın durumu ile ilgili bilgi gönderilecek. Kontör yüklememiş bir numara sadece bir kişi tarafından önerilebildiğinden dolayı eğer o numarayı bir başkası sizden önce önermişse sizin gönderdiğiniz mesaj geçerli olmayacak.
İsterseniz kampanyadan yararlanmak için önce arkadaşlarınızın numarasını sorgulayarak önerip öneremeyeceğinizi de öğrenebilirsiniz. Bunun için SORGU yazıp boşluk bıraktıktan sonra arkadaşınızın yazıp 2088‘e kısa mesaj olarak göndermelisiniz. Göndereceğiniz bu mesaj 1 kontör ile ücretlendirilecek.
Örnek: SORGU 53XXXXXXX yazıp 2088
Ayrıntılar neler?
  • Önerebileceğiniz numara sayısı 15 ile sınırlı ve bu numaraların daha önceden bir başkası tarafından önerilmemiş olması gerekli.
  • Önerilen kişinin 2 Mayıs tarihine kadar tek seferde en az 100 kontör yüklemesi gerekiyor.
  • Bedava SMS kazandığınıza dair bilgi hem size hem de arkadaşınıza mesajla bildirilecek. Bu mesaj gelmeden önce göndereceğiniz tüm mesajlar ücretli olacak.
  • Her önerilen kişi 100 kontör yükledikten sonra bu kampanyaya katılabilir. Yani o da en az 3 ay kontör yüklememiş bir arkadaşını önererek 500 SMS kazanabilir.
  • SMS’lerinizi 30 gün içerisinde kullanmanız gerekmektedir. HazırKart aboneleri *123*2#‘yi tuşlayarak kaç SMS hakkının kaldığını görebilir.
Güncel kampanya ve haberlere ulaşmak için

kuzeykan41

Üye
Cok ıyı

azomania

azomania

Üye
Hemen Turkcell numaralı arkadaşımı kayıt ettirdim.Şimdi baskı zamanı kesin kontör yüklettirecem.:ehe

arslansem

arslansem

Üye
500 sms her yöne mi?:utan

ycg35

ycg35

Üye
her yöne walla :D yaptık arkadaşla avea da 39 kntr verip sms almaktansa trkcllimi kullanırım daha iyi :D

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum yüklenmemiş olan nurmara varsa yazın herkes faydalansın derim

xkadir61

xkadir61

Üye
iyide yok ki.

PAPADOC

PAPADOC

Üye
belki olan birileri vardır sitede bi sürü adam var

james54

james54

Üye
05362514497 bu no yuklenmemıs turksell ısteyen kullansınn

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bana lazım değil

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yani öle kampanyalar yapıyolar ki yok şunu şöle yaparken bi de şöle yapcaksınız ki şöle olsun.. :ah :ah karışık karışık işler....uğraştırmadan ver işte ne veriyosan... :ehe

PAPADOC

PAPADOC

Üye
05362514497 uygun degil diyor

--------------- Ekleme ---------------
dostum yazsanız bile bir numara bi kez kullanılıyor

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
05362514497 uygun degil diyor

--------------- Ekleme ---------------
dostum yazsanız bile bir numara bi kez kullanılıyor

Kampanya kapsamında en fazla 15 numarayı önerebilirsiniz, her numara da sadece bir kişi tarafından önerilebilir. :oke:

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum ben girdim netten salladım sırayla son iki rakamı degiştirerek tutturdum 15 numara şansınız deneyin derim kendi numaramın son iki rakamını 00 dan 99 a kadar degiştirerek denedim tuttu 15 tane deneyin netten den yapmak beleş zaten

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekürler

Üst Alt