Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

kry_3451

Üye
nokia 5230 cep telefonu ile bu ayarları yaptım fakat uydu bulunamadı diyor sürekli.Sebebi ne olabilir?Bu arada 5230,5800 ın bir alt modeli...Üzerinde navigasyon,yer işaretleri,konumlama gibi özelliği olan bir telefon yani? bana kry_3451@windowslive .com'a cevap yazarsanız sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler

kazım çelik

Üye
benim nokia 6210 navigator um var ücretsiz nasıl güncellerim navigasyonu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağolun.

moak

Üye
n97 kullanıyorum
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
bunu bende yapmalımıyım cümleni anlayamadım yardımcı olurmusunuz... ?

EDIT:üstteki üçüncü secenegide yaptım ama navigasyon Konum arıyor yazıyor...
uzun süredik açık ve etrafda dolaşıyorum konumumu bulmuş degil...

fuatfurit

Üye
navigasyon o zaman normal onlie olduğun gibi kendini yeniliyor mu her zaman ben denedim oldumu olmadı mı anlamadım açıkcası yürüme moduna geçirdim bi kıpırdama göremedim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
navigasyon o zaman normal onlie olduğun gibi kendini yeniliyor mu her zaman ben denedim oldumu olmadı mı anlamadım açıkcası yürüme moduna geçirdim bi kıpırdama göremedim

2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
ve sadece tümleşik gps seçili ise artık sizn hat internetinizi kullanmaz ve telefondaki gps alıcısıyla gps siyallerini kullanır bunun içinde dısarıda acık alanda veya arabada telefon camın önünde olması gerekir ilk defada yaklasık 30-60sn arasında bağlanır.

moak

Üye
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
ve sadece tümleşik gps seçili ise artık sizn hat internetinizi kullanmaz ve telefondaki gps alıcısıyla gps siyallerini kullanır bunun içinde dısarıda acık alanda veya arabada telefon camın önünde olması gerekir ilk defada yaklasık 30-60sn arasında bağlanır.
Bu ayarları yaptım fakat navigasyon çalışmamıştı konum aranıyor da bekliyordu... bugün yolda denedim gene konum aranıyorda kaldı... Sorun telefonumda mı? Yoksa sinyal mi alamıyor?

teğ1

teğ1

Üye
moderator nasıl olunur mehmet

--------------- Ekleme ---------------

ya da beni çavuşi yap lütfeeeeeeeeeeeeeeen:ağlarım::aha:

--------------- Ekleme ---------------

:sopa:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Bu ayarları yaptım fakat navigasyon çalışmamıştı konum aranıyor da bekliyordu... bugün yolda denedim gene konum aranıyorda kaldı... Sorun telefonumda mı? Yoksa sinyal mi alamıyor?

hava kapalı ise veya yuksek binalar arasındaysanız baglanmayabilir.

Emre_1645

Üye
aa tolga harbi kral adamsın dediklerinin aynını yaptım oldu. tşkkürler...:)::)

slayerthelast

Üye
hocam dediklerinin aynısı yaptım olmadı bir turlu 5800 xm kullanıyorum

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

ca_sus

Üye
ya kardeş ben garmin felan filan pek anlamam böyle şeylerden ovi maps yüklü son sürüm 3.06 bunu nasıl ücretsiz kullanabilirim bilgin varsa sana zahmet paylaşırsan çok iii olur

xorionx

Üye
Garmin yükleyin. forumda var zaten...
Garmini indirdim ama diğer ****** veya ***** dosyaları hepsi silinmiş kardeş. Sana zahmet onları kontrol edip doğru linkler eklersen sevinirim. Sevgi ve saygılarımla...:oke:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
saolsın ndrive her halukarda giriyodu :heyo:

Üst Alt