Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

svren

Üye
çok saol kardeşim iyi çalışma :D

chivilary

Üye
aa-tolga arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Telefonumu 10 Eylülde aldım. birkaç gün sonra Wi-Fi ile yazılımı temmuz sürümüne güncelledim. Sonra Navigasyonu her açtığımda istememe, izin vermememe rağmen GPRS üzerinden bağlantı kuryordu. İşlem kaydında GPRS bağlantısı alınan verilen kb lar vardı. Belirtilen ayarları yaptım açılışta 5-10 sn içinde konumumu bulup rotayı hesaplıyor. Hemde 0 ücret ile. (işlem kaydında GPRS bağlantısı kurulmadığını görebilirsiniz). çok tşk.

çakma üye :)

Üye
sagol :D

srdrrr

srdrrr

Üye
Çalışıyor.Paylaşım için teşekkürler..

:oke: :d: :aha:

SineriS

Üye
Usta Her Dedigini Yaptım Fakat Navigasyonda Hala Kendi Yerimi Yani Konumumu Bulamıyor Uyduya Baglanmıyor Ne Yapmam Lazım ?

josefpolat

Üye
bende x6 var yazanları yaptım fakat yinede navigasyon çalışmıyor

taz73

Üye
x6 için yaptım ama baglantı saglanamıyor. x6 a olmuyor galıba

UFUK79

Üye
Teşekkürler

khytr89

khytr89

Üye
iyi de zaten navigasyon bedava. yoksa değil mi?

frosty

frosty

Üye
o kadar denedik bir türlü bağlantı kurulmuyor.nokia yi aradım yardımlı GPS ve tümleşik GPS seçili olsun diyo ama 50 krş gider,dedim bunun neresi ücretsiz ozaman sadece tümleşik GPS i seçin ama yarım saatte ancak bağlanır diyo.

nejdet can

nejdet can

Üye
elinize sağlık

silver_cover

silver_cover

Üye
sağol

punqermojo

Üye
Konu bence üst olmalu.

barden

Üye
Arkadaşım dediğin bağlantıları sildim. Fakat haritalara girdiğim zaman bir kaç sn bekledikten sonra bağlantı kurulamadı diyor. Konumlama sunucusu da kapalı. Tümleşik GPS de seçili ama olmuyor =/

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dediğin bağlantıları sildim. Fakat haritalara girdiğim zaman bir kaç sn bekledikten sonra bağlantı kurulamadı diyor. Konumlama sunucusu da kapalı. Tümleşik GPS de seçili ama olmuyor =/

zaten internet baglantısı kurmasın sadece gps bağlantısı kurmasını istiyoruz.

alpereno

Üye
bu dediğin konumlama ayarlarını nokia x6 da bulamadım :S

Üst Alt