aa-tolga
Üye
Teşekkürler
sağolun...
Teşekkürler
navige programı nasıl? kullananlar memnunmu
Eskiden evin konumunu 1dk dan kısa zamanda buluyodu şimdi hala bekliyorum nie yavaşladı. Bi de yazılanları okurken garmin diye bir şey gördüm o tam olarak ne onu da kurmaya gerek var mı?(telefonum e55) telefonda bu ayarları yaptıktan sonra çok yavaşladı en azından evde zaten daha yapalı 10 dk falan olduEskiden evin konumunu 1dk dan kısa zamanda buluyodu şimdi hala bekliyorum nie yavaşladı. Bi de yazılanları okurken garmin diye bir şey gördüm o tam olarak ne onu da kurmaya gerek var mı?
evet garmin navigasyon programlarının en iyisidir.
yavaşlama sebebi yardımlı gps devre dışı bırakıldığı için sadece tümleşik gps ile dışarıda veya arabada camın önünde bağlantı kurabilir.
yardımlı gps de seçili olursa telefonunuzun gprs dediğimiz internetini kullanarak yardımcı konum bilgisi alır.
kapalı alanda bile olsanız hemen konum bilgisi alır .ancak bunun için ücret ödersiniz.
teşekkürler ama ne kadar beklersem bekliyim açılmıyor konumu göster tuşuna (0'a) bastığım zaman "GPS bağlantısı kurulmaya çalışılıyor. GPS durumu uydu simgesinin yanındaki gösterge tarafından gösterilir." diyor ve hiç bir değişiklik olmadan bekliyor.
Hele şu sınav haftam bitsin şu Garmin'i denerim belki o zaman hızlanır
Samsung F480 veya Sonyericsson C902için nasıl navi yapabilirim?
nasıl yapacam navigasyonu yüklecem
--------------- Ekleme ---------------
telefonum wentto f8 navigasyonu nasıl yükleceğim teşekkürler
kardes söylediğin ayarları yaptım devamlı konum aranıyor diyo bulundugum konumu bulmuyo ne yapmam gerekiyor şimdiden tesekkürler
tesekkürler gerçekten işe yarıyor
arkadaşlar 5800 da uygulama ayarlarında bulunuyo bu konumlandırma arkadaş yazmamış bende ardaım ama buldum![]()
yha iyi günler benim telden ayarlar-tel ayaraları yapyorum konumlama diye bişi çıkmıyor