aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
5800 haritalarının son sürümünde ücretsiz navigasyon özelli var erişim noktalarını silmeden bunu yapan varsa anlata bilirmi teşekkürler
yav arkadaşım bu çok matıksız... diyelimki ben arabadayım tamam ayarlardan avea interneti sildim bu sadece evde wifi ile bağlanırken yararlı olur ben arabadayken wifiyi nerden bulucam nasıl bağlantı sağlayacağım böyle birşey imkansızdır arkadaşlar boşuna aldanmayım evde wifi ile deneyinci tabi para kesilmez gps ayarlarından ise durumunuzu çevrimdışı yaparsınız ama yine bağlantı olmaz...sadece ücretsiz navigosyon Nokia c5 de var en iyisi gidin kendinize 250 tl verin pranha-avatar navigasyon alın...
bu denilen her ayarı yaptım ama diyer internet sayfalarına bağlanamıyorum mesela facebook turkcell wap çıkmıyor ve bağlantı kuramıyorum ne yapmam gerek eski ayarlara dönmek için yardım edermisiniz lütfen bana.
Yaa arkadaşlar ben yaptım ayarları fakat bağlantı başarısız diyor ve navigasyon işe yaramıyor. tlefonum c5-03
c5-03 lerde navigasyon ücretsiz ddeğilmi?
ya ben tüm denileni yaptım ama harita yakınlaşınca hiç bişiy göstermiyor ve yol tarifi alamıyorum doğal olarak yardım ederseniz sevinirim
konumu ara dediginde çevrim içimi -çevrim dışımı kullan dediginde çevrim içiveya çevrim dışı hangisini seçerseniz seçin sonuç bulunmadı diyoo
Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.Yeni telefonlarda Konumlama uygulamaların içinde bulunuyor.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.
kardeş olmuyor yazılanları yaptım GPS aranıyor diyor 20dk bekledim uydu bulmuyor nasıl yapacağız güncellemeleride yapmıştım daha önceden... bu arada telefonum X6
----------Eklendi @ 23:23:03 ---------- Yazıldı @ 23:21:46 ----------
bu arada türkiye haritasıda telefonda mevcut
lmuyo olmuyo ovi maps kpnumu bulmuyooooo
Nokia E5 için önerdiğin navigasyon programı varmı usta?
eyvallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?