tamam teşekkürler :oke:
mesut356 Üye navigasyona girerken cevrim içi mı yoksa çevrim dışını mı seçim ????? bide hedefler kısmında türkcell interneti silmelimiyiz silersek cepten 0.fecebook a girilir mi ??????? acil cvp lütfen
navigasyona girerken cevrim içi mı yoksa çevrim dışını mı seçim ????? bide hedefler kısmında türkcell interneti silmelimiyiz silersek cepten 0.fecebook a girilir mi ??????? acil cvp lütfen
aa-tolga Üye Konu Sahibi mesut356' Alıntı: navigasyona girerken cevrim içi mı yoksa çevrim dışını mı seçim ????? bide hedefler kısmında türkcell interneti silmelimiyiz silersek cepten 0.fecebook a girilir mi ??????? acil cvp lütfen Genişletmek için tıkla ... garmin kullanın derim...
mesut356' Alıntı: navigasyona girerken cevrim içi mı yoksa çevrim dışını mı seçim ????? bide hedefler kısmında türkcell interneti silmelimiyiz silersek cepten 0.fecebook a girilir mi ??????? acil cvp lütfen Genişletmek için tıkla ... garmin kullanın derim...
aa-tolga Üye Konu Sahibi mesut356' Alıntı: tolga kardeş garmin indirmek için link verirmisin Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urulumu-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html
mesut356' Alıntı: tolga kardeş garmin indirmek için link verirmisin Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urulumu-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html
pamukk27 Üye slm yukarıda solenen butun atarları yaptım ama navıgasyon acınca erısım noktasına baglan secenegı cıkıyo baglan dıyosun ve ucret kesıyor . erısım noktasına hayır demem mı gerek yardımmmmm
slm yukarıda solenen butun atarları yaptım ama navıgasyon acınca erısım noktasına baglan secenegı cıkıyo baglan dıyosun ve ucret kesıyor . erısım noktasına hayır demem mı gerek yardımmmmm
aa-tolga Üye Konu Sahibi pamukk27' Alıntı: slm yukarıda solenen butun atarları yaptım ama navıgasyon acınca erısım noktasına baglan secenegı cıkıyo baglan dıyosun ve ucret kesıyor . erısım noktasına hayır demem mı gerek yardımmmmm Genişletmek için tıkla ... garmin kullanın
pamukk27' Alıntı: slm yukarıda solenen butun atarları yaptım ama navıgasyon acınca erısım noktasına baglan secenegı cıkıyo baglan dıyosun ve ucret kesıyor . erısım noktasına hayır demem mı gerek yardımmmmm Genişletmek için tıkla ... garmin kullanın
Eayer Üye Saol kardeş işime yaradı Teşekkürler . ----------Eklendi @ 18:49:07 ---------- Yazıldı @ 18:33:05 ---------- kardeş erişim noktalarını sildikten sonra internete bağlanmak istiyorum paket veri bağlantısı yok diyo ? Nabıcam şimdi ?
Saol kardeş işime yaradı Teşekkürler . ----------Eklendi @ 18:49:07 ---------- Yazıldı @ 18:33:05 ---------- kardeş erişim noktalarını sildikten sonra internete bağlanmak istiyorum paket veri bağlantısı yok diyo ? Nabıcam şimdi ?
aa-tolga Üye Konu Sahibi Eayer' Alıntı: Saol kardeş işime yaradı Teşekkürler . ----------Eklendi @ 18:49:07 ---------- Yazıldı @ 18:33:05 ---------- kardeş erişim noktalarını sildikten sonra internete bağlanmak istiyorum paket veri bağlantısı yok diyo ? Nabıcam şimdi ? Genişletmek için tıkla ... hat üzerinden baglanacaksanız sim kartı cıkarıp takın erişim noktaları gelir.
Eayer' Alıntı: Saol kardeş işime yaradı Teşekkürler . ----------Eklendi @ 18:49:07 ---------- Yazıldı @ 18:33:05 ---------- kardeş erişim noktalarını sildikten sonra internete bağlanmak istiyorum paket veri bağlantısı yok diyo ? Nabıcam şimdi ? Genişletmek için tıkla ... hat üzerinden baglanacaksanız sim kartı cıkarıp takın erişim noktaları gelir.
aa-tolga Üye Konu Sahibi Tuncay.erol' Alıntı: Teşekkürler yararlı konu Genişletmek için tıkla ... sağolun...
Eayer Üye aa-tolga' Alıntı: hat üzerinden baglanacaksanız sim kartı cıkarıp takın erişim noktaları gelir. Genişletmek için tıkla ... Çok saol kardeş Denicem
aa-tolga' Alıntı: hat üzerinden baglanacaksanız sim kartı cıkarıp takın erişim noktaları gelir. Genişletmek için tıkla ... Çok saol kardeş Denicem
aa-tolga Üye Konu Sahibi Eayer' Alıntı: Çok saol kardeş Denicem Genişletmek için tıkla ... sizde sağolun...
ak42 Üye 5800 haritalarının son sürümünde ücretsiz navigasyon özelli var erişim noktalarını silmeden bunu yapan varsa anlata bilirmi teşekkürler
5800 haritalarının son sürümünde ücretsiz navigasyon özelli var erişim noktalarını silmeden bunu yapan varsa anlata bilirmi teşekkürler