Uçan daireler ve UFO yalanları..

Sponsorlu Bağlantılar

CEMOKA77

CEMOKA77

Üye
yaw şu videoda koptum hayatımı kararttınız ya gece gece. :D gebercem korkudan onee :)

togaman

togaman

Üye
yaw şu videoda koptum hayatımı kararttınız ya gece gece. :D gebercem korkudan onee :)
bizim mehmet abi jem oya nasıl tanımadın :@
kestıler gul gıbı herıfı ne rakı masası yapardık onla hatırlamıyormusun :agla
o şarkı patlatır bızde içerdik :(

CEMOKA77

CEMOKA77

Üye
bizim mehmet abi jem oya nasıl tanımadın :@
kestıler gul gıbı herıfı ne rakı masası yapardık onla hatırlamıyormusun :agla
o şarkı patlatır bızde içerdik :(
tabi tabi unuturmuyum. ben gözlerim kapalı konuşuyodum onla :D sonra niye yüzüme bakmıyon diyodu :D

togaman

togaman

Üye
tabi tabi unuturmuyum. ben gözlerim kapalı konuşuyodum onla :D sonra niye yüzüme bakmıyon diyodu :D
biraz bizden farklıydı demı ben fark etmıştım ama jem arada sen uzaylımısın espırılerıne evet deyınce ne gulerdık demı:ehe:D

darülmendep

darülmendep

Üye
Ne oluyo ya korkmaya başladım@ kim bu mehmet

kolaco

Üye
Arkadaslar adamlar dunyada yenılmez son teknolojı bızde uzaylılar bıle bızım yanımızda dıye dusunsunler bıze kafa tutan olmasın dıyorlar unutmayın kı uzaylı dıye bır canlı ınsan ogluyla herhangı bır denge kursaydı ınsanlar hemen ona tapınmaya baslardı kusura bakmayın ama hayal dunyanız sıze cok buyuk oyun oynuyor sadece guluyorum bır ınsan bu kadar mı hayal dunyasının esırı olabılır ya pekı uzaylı var dıyelım tezınızı curutelım neden ozaman bukadar ılerı bır teknolojıye sahıp sızın uzaylılar dunyaya hukmetmıyor arkadaslar unutmayın hangı dın dersenız ılahı dınler bır cok mucızeyı barındırıyor peygamberlerımızın hayatlarına bır bakın allahın yarattı o mucıze dolu hayatlarında böle sacma seylere yer verılmısmı ınancınızı zayıflattırmayın ama örumcek beyınlıde olmayın ılım ögrenın kı bu genclık önce allahahın bızı yaratmasına sonra peygamber efendımıze sonrada atamız mustafa kemale layık olalım

Revengeful

Emekli Yönetici
varsa vardır ne olucakki

Aziz™

Aziz™

Üye
hayatta asla inanmadığım şeylerin başında geliyor bunlar:)
konu için teşekkürler kardeşim:)

onat18

Üye
olm 10 yıldır National Geographic üyesiyim orada uzaylılar olsa da dünyaya gelmeyeceklerini doğrulayan çok güzel kanıtların olduğu bir belgesel var(Efsanemi gerçek mi) bence sizde izleyin

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yoktur ufo falan inananlar varmıdır acaba bunlara yahu:hmmm

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
daha marsta hayat olup olmadıgını bile bilemiyoruz.... evrende milyarlarca aynı bizim sistemimiz gibi güneş sistemleri mevcut daha yakınımızdaki gezegenlerede adam gibi gidememişken sizin söyledikleriniz güldürüyor sadece beni.. yukarıda böle şeylere inananlar var mı diyenler var kendileri galiba tirilyonlarca gezegeni alt üst etti..... dünya dışı yaşam olamazmı, tek bizmi varız yani bu nası bir dar düşüncedir,bu nası bi egodur, sizin farklı yaşam boyutlarından damı haberiniz yok,bizden üstün teknolojide varlıklar, yaşam formları olamazmı.... Yüce Allah yaratamazmı sandınız yoksa sadece olaya kendi vicut sisteminizdenmi bakıyosunuz....

Üst Alt